Polisin En Zor görevi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haydut25

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar az önce haberlerde izledim, daha öncelerde hep izledik.Bence polisin en zor görevi bu olsa gerek.

Araç kaza yapmış, yaralılar hastaneye kaldırılıyor, birileri ölüyor, o yaralı yada ölenin ailesi telefonunu arıyor.Sadece telefona bakakalıyorlar.Kimse cesaret edemiyor açmaya.Belki o polis daha önce kaç defa hırsızların teröristlerin mermilerine maruz kaldı ama o telefona eli giderken korktuğu kadar korkmadı.Bence polisin en zor görevi bir aileye çocuğunun, eşinin, abisinin, ablasının, bir yakınının kötü haberini vermek...

Kötü haber vermek çok zordur :(.

Açık ve samimi bir şekilde konuşmam gerek ise. Bu benim her zaman ki fikrim hiç değişmedi. Örnek alkol almış sonra trafik kazasında ölmüş... kişiye zerre kadar acımam. Kendi başını yemiş derim o kadar bu şekilde bir kaza sonucunda eğer polis olsam telefonu açtığımda ilk söyleyeceğim şeyde artık her neyse oğlu yada kızı alkollü araç kullanmak yüzünden bir kaza meydana geldi. Kendisi öldü demekten de çekinmem.

Benim fikrim bu şekilde. Biraz radikal ama bende böyle.

Açık ve samimi bir şekilde konuşmam gerek ise. Bu benim her zaman ki fikrim hiç değişmedi. Örnek alkol almış sonra trafik kazasında ölmüş... kişiye zerre kadar acımam. Kendi başını yemiş derim o kadar bu şekilde bir kaza sonucunda eğer polis olsam telefonu açtığımda ilk söyleyeceğim şeyde artık her neyse oğlu yada kızı alkollü araç kullanmak yüzünden bir kaza meydana geldi. Kendisi öldü demekten de çekinmem.

Benim fikrim bu şekilde. Biraz radikal ama bende böyle.

O şekilde ölene bende acımam.Ama karşındaki hiç bir suçu olmayan oğlunun işte yada okulda olduğunu zanneden bir anne olabilir.Oğlunun cansız bedenini görünce hastanede kalp krizi geçirip hayatını kaybeden anneler gördüm.

Üstadım benim burada vurgulamak istediğim aslında hani hep halk arasında söylediğimiz bir söz vardır... GEBERMEYİ HAK EDEN işte bu tipler için kılım kımıldamaz. Ama senin söylediğin durum işte üzücü olanı. Örnek biraz önce dedim ya gebermeyi hak edenin kendi gebermeyip masumların canını neden oldu ise üzülmemek elde değil.

Üstadım benim burada vurgulamak istediğim aslında hani hep halk arasında söylediğimiz bir söz vardır... GEBERMEYİ HAK EDEN işte bu tipler için kılım kımıldamaz. Ama senin söylediğin durum işte üzücü olanı. Örnek biraz önce dedim ya gebermeyi hak edenin kendi gebermeyip masumların canını neden oldu ise üzülmemek elde değil.

Nadir bak bu konuda sana katılmam.Zaten biz burada ölenden değil, ailesinden bahsediyoruz.Sevenlerinden, arkasından ağlayanlardan.Senin tabirinle geberen suçluysa ailesinin ne suçu varki açıp oğlun içti geberdi diyeceksin.İşe maktul yönünden değil aile yönünden bak.

Sen hiç hata yapmadın herhalde.....Mükemmelsin.....Eğer yaptıysan senin hatandan dolayı senin için aynı şeyi düşünen,hakkında böyle söyleyen olsa ne düşünürdün? Sende hatalısındır......Gebermeyi hak edenler vatan hainleridir....Başka bir insanın hayatını kaybetmesine bunu söylemek benim insanlığıma sığmıyor........Bu arada hayatımda hiç alkollü araba kullanmadım...

Üstadım ailesine illa ki geberdi demeyiz ama demek istediğim kural tanımaz bir adam kaza yaptı ise öldü ise bende polis isem içim sızlamadan direk öldüğünü söylerim. Dedim gibi kural tanımayan ve trafik kazasında ölenleri gördüğümde ilk söylediğim şey belasını bulmuş oluyor.

Sen hiç hata yapmadın herhalde.....Mükemmelsin.....Eğer yaptıysan senin hatandan dolayı senin için aynı şeyi düşünen,hakkında böyle söyleyen olsa ne düşünürdün? Sende hatalısındır......Gebermeyi hak edenler vatan hainleridir....Başka bir insanın hayatını kaybetmesine bunu söylemek benim insanlığıma sığmıyor........Bu arada hayatımda hiç alkollü araba kullanmadım...

Mükemmel olan sadece ve sadece yaratıcıdır. Yaratıcının her yarattığı da bir o kadar mükemmeldir.

Eğer ki ben kural tanımadığım için bir yerde kaza sonucunda öldü isem herkes istediğini söyleye bilir. Kimse kusura bakmasın da adam zevki sefası için içip sonra dört teker üzerine binip ardından geberdi ise kendine ağlamayana ben ağlamam.

Sizin insanlığınıza sığmaya bilir ama benim insanlığıma çok rahat bir şekilde sığıyor...

Vatan hainleri ölmeyi hak eder demişsiniz de bir kez daha düşünün bu söylediğinizi isterseniz. Bu ülkede vatan hainleri İmralıdan dışarıyı yönetiyor. Sanırım başka bir ülkede yaşıyorsunuz.

Geri