A
AEE25
Bilgi Girilmemiş
Ynt: polis yanlış kişiye çarptı
No Comment !
No Comment !

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende uzatma taraftarı değilim zaten ancak sizin burada söyledikleriniz yüzünden yazma gereği hissediyorum. Öncelikle konunun benimle alakası var çünkü bende polisim. ayrıca polis olduğum dönemde de daha öncesinde de çalıştığım işlerde her zaman şerefimle çalışmış biriyim.bikaçtane kendini bilmez yüzünden daha önceki mesajımdada dediğim gibi bütün polisleri aynı kefeye koyarak konuşmanız beni çok rahatsız etti... Ayrıca bu söylediklerimi direk şahsınıza almayın.sizin gibi düşünen çok insan var(polis olmadan önce bende öyle düşünüyordum). bu düşüncenin biraz kırılabilmesi için konuşuyorum.ZL2211 link' Alıntı:Onur-gul arkadasim konunun sizinle bi alakasi yok anlayan anladi uzatmayalim.
ZL2211 link' Alıntı:Gokhan bey yazdiklarinizin tamamini okuma geregi duymadan sunu sormak isterim neden bu olumsuzluklar beni buldu yerine.. Neden her polis kahve ya da cay ismarlamaya yada deyimi cok yerinde ismarlatmaya calisiyor acaba? Bunu da hadi dusunelim hep birlikteButun bu polisligini kullanmaya calisan memurlar beni buluyor
![]()
Gök link' Alıntı:Zl2221 Hanım benimde ailemde ve çevremde bir sürü bayan şoför var ama onlara henüz kimse çay ısmarlayım demedisanırım bizimkilerde bi sorun var
)