polis yanlış kişiye çarptı

Ynt: polis yanlış kişiye çarptı

Yani kabin memuru diyelim.. Ve bu polislerin bisey olmaz mantigina akil sir erdiremiyorum bana carptiktan sonra bisey olmaz nazar boncugu olmus dedi agzinin payinida aldi.

büyük geçmiş olsun bu ne anlamadım bu gün sitede bir uğursuzluk var.

gozune patlatıcan yumrugu
nazar boncugu olacak.. battle_Teroriste battle_Teroriste

bulent_tnt link' Alıntı:
gozune patlatıcan yumrugu
nazar boncugu olacak.. battle_Teroriste battle_Teroriste
içimden gecen dile geldi sayende

çok geçmiş olsun

Valla iyi haklarından gelmişsiniz bravo.  14alkiss

Tesekkurler :)

geçmiş olsun bazen kendilerini tanrının yeryüzündeki gölgesi gibi görenler çıkıyo onlarda böyle bilinçli vatandaşlarımıza çarpınca iyi ders alıyorlar tebrikler... 14alkiss

Bazen mi gayet herzaman :))) bana rutbesini gosterip buna kasar polis derler diyeninide gordum ruhsatimdaki bilgileri bana satip biz sizi zaten biliyoruz ayagi cekenide raki ictigim icin bu seferde bizden olsun diyip yollayanida(sikayetci degilim :) ) ama nihayetinde hepsi kendini boyle saniyo gecen gun bitanesini gordum gulmekten kaza yapicaktim rayban gozlukleri takmis saclarida yeni boyatmis belli kaslari benden ince mubarek telsizi elinde kolunu kaldirmis guya telsizle konusuyo durus sanki jet pilotu birazdan ucusu var dersiniz gene o ani yasadim guldum bide saclar boyali dediysem erkek bu sahis yanlis anlasilma olmasin :)))) 

cemreozzer link' Alıntı:
Bazen mi gayet herzaman :))) bana rutbesini gosterip buna kasar polis derler diyeninide gordum ruhsatimdaki bilgileri bana satip biz sizi zaten biliyoruz ayagi cekenide raki ictigim icin bu seferde bizden olsun diyip yollayanida(sikayetci degilim :) ) ama nihayetinde hepsi kendini boyle saniyo gecen gun bitanesini gordum gulmekten kaza yapicaktim rayban gozlukleri takmis saclarida yeni boyatmis belli kaslari benden ince mubarek telsizi elinde kolunu kaldirmis guya telsizle konusuyo durus sanki jet pilotu birazdan ucusu var dersiniz gene o ani yasadim guldum bide saclar boyali dediysem erkek bu sahis yanlis anlasilma olmasin :)))) 
yanlız benzetme cok ıyı  045thumbsup

Geri