polis yanlış kişiye çarptı

Ynt: polis yanlış kişiye çarptı

haketmiyenlerin kaldıramayacakları yerlere gelmesinden kaynaklanan bi sıkıntı ne oldum delisi oluyorlar...

Valla oyle hani diyorlar ya hicbisey olamayan polis oluyor ulkemizde..

Çok geçmiş olsun. :(
Aynı zamanda tebrik ederim sizi.
Bizide yapılacaklar için aydınlatınız.
İnşallah hiçbir arkadaşımızın başına gelmez.

Tesekkur ediyorum eger hic kaza yasamayan varsa tutanakta karsi taraf sucluysa "carptim" ibaresi olmadan sigorta sizin sucsuzlugunuzu ispat etmede zorluk cekebiliyor ve olay ustunuze kalabiliyor olan sizin sigortaya oluyor.. Ve sirf bunlarin bu igrenc davranisi yuzunden camurlugu degistirmekle kalmayip on tamponumuda degistiriyorum. Mustehak olsun. Otoparkta yaptiginiz kazalar disinda kabul edilmeyen bi durumda mutlaka polis cagirin ve eger kacarsa siz oldugunuz yerde kalip rapor tutturun carpti kacti diye ve resim cekmeyi ihmal etmeyin sakin. Otopark konusuna gelirsek alisveris merkezleri ozel mulkiyet olarak gectiginden polis karismiyor. Hepsinin duvarinda mutlaka " yaptiginiz kazalardan muessesemiz sorumlu degildir" ibaresi vardir. Ama yasa derki sorumlu olmak zorunda cunku onun mulkiyesi ve orda bir trafik var arabalar var trafik isaretleri ve arac yonleri var. Fakat bu sizi inanilmaz ugrastiricak bir prosedur davalar vsyi kapsayan bir surece sokucaktir o yuzden otoparkta dikkatli olun :)

Bu durumları görünce sinirlerim tepeme çıkıyor... zaten polisleri hiç sevmem... İyi olmuş... az daha burunlarından getirseydiniz... Elinize dilinize sağlık... geçmiş olsun bu arada.

Geçmiş olsun ..

ya bazı polisleri anlamak ne mümkün
kırmızı da geçer kaza yapar suçu sana atar bir de. her önüne gelen aracı kafasına göre durdurma hakkına sahiptir. çevirmede ceza kesemediği için sinirlenir of adama ceza kesemedim diye sana veryansın eder.(sanki kendi cebine giriyor para) seyir halinde giderken aracını durdurup aramaya başlar. birçok filmli araç olmasına rağmen gelir seni çevirir sanki kuralları bir tek sana uygular. bunun gibi bir cok olay hepimizin başına gelebiliyor. bazen de cok iyi polislere denk gelebiliyoruz nadir de olsa. Allah karşımıza iyi polisleri çıkartmayı nasip etsin olası istemediğimiz durumlarda  :)

srd link' Alıntı:
ya bazı polisleri anlamak ne mümkün
kırmızı da geçer kaza yapar suçu sana atar bir de. her önüne gelen aracı kafasına göre durdurma hakkına sahiptir. çevirmede ceza kesemediği için sinirlenir of adama ceza kesemedim diye sana veryansın eder.(sanki kendi cebine giriyor para) seyir halinde giderken aracını durdurup aramaya başlar. birçok filmli araç olmasına rağmen gelir seni çevirir sanki kuralları bir tek sana uygular. bunun gibi bir cok olay hepimizin başına gelebiliyor. bazen de cok iyi polislere denk gelebiliyoruz nadir de olsa. Allah karşımıza iyi polisleri çıkartmayı nasip etsin olası istemediğimiz durumlarda  :)
puanlama sıstemı oldugu ıcın kestıklerı cezadan puan kazanıyorlar

bulent_tnt link' Alıntı:
puanlama sıstemı oldugu ıcın kestıklerı cezadan puan kazanıyorlar

puanlama sistemi o polisin oldu olmadık kişilere ceza kesmeye calısmasına neden oluyor.

Benim arabami 1 kez aradilar bavulumun cantamin icine kadar terbiyesizlikti yaptiklari arkadasimin babanesi hactan nazarlik getirmisti icindeki taslari inceleyicez dediler beni ekip arabasina aldilar kiyameti koparinca biraktilar bariz tas yani.. Bidaha asla arattirmadim aklinizda bulunsun arama emrini gormeden asla arattirmayin sizi katekulleye getirip biseyler koyabiliyorlar arabaniza ve ispatlayamayabilirsiniz..

Geri