polis yanlış kişiye çarptı

cemreozzer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ford transit ekip arabasının yanından hızla geçerken aynasına bakmadan yola fırlayan polis benim bu kadar tecrübeli olduğumu bilseydi heralde çarpmamak için elinden geleni yapardı o derece de burunlarından getirdim! Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki tutanak tutulmasın diye ellerinden geleni ardlarına kandırma mantığıyla koymadılar. Bu konularda tecrübeli olduğum için (kırmızı araba kaza çeker derler ya!) o ''çarptım'' ibaresinide polise tutanakta yazdırmayı başardım en son ruhsatı vermiyolardı resmi araçmış üstünde değilmiş falan.. Çağırın trafik arabanızı bağlatıcam ruhsatsız resmi araç bile gezemez kendinizi kırmızı plaka sanmayın dediğimde fotokopisini önümde buldum.. Olan arabama oldu çamurluğum degişiyor....

dsc0422ww.jpg

Ynt: polis yanlış kişiye çarptı

Geçmiş olsun, ayrıca da helal olsun! :D Gerçekten burunlarından getirmişsiniz; ama onlar da hak etmişler. Üniformalarını kullanarak hatalarını örtbas etmeye çalışmaları affedilemez.

Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.

Bizler hakkımızı aramaya devam ettiğimiz müddetçe, herkes ayağını denk alacak.

Tebrik ederim, örnek bir davranış olmuş.

ևok geçmiş olsun.  :(

Eminim sizin bu davranışınız sonrasında, polis olmalarının yaptıkları bir hatayı gizlemelerine olanak sağlayamayacağını öğrenmişlerdir.  :)

Sizi de tebrik ederim, çok güzel bir şekilde hakkınızı aramış ve istediğinizi almışsınız.  14alkiss Herkese örnek teşkil edecek bir davranış.  14alkiss

İşin en komiği de giderken '' valla sizin kadar çok bilenini de görmedik.. '' demeleriydi. Bende '' sizin gibi uyanıklar tecrübe edinmemi sağladı.'' demeden geçemedim Allahtan ki ben de üniformalıydım sivil olsam daha farklı olabilirdi durum.. Bayan görmesinler aman bir çevirme olmasın ki ben durmiyim tarihte yok yani..

gecmiş olsun. ayrıca tebrikler.  yalnız sizin üniforma aynı renk miydi

Yani o da mavi :)) ucucu personelim ben resmi uniforma tabii

cemreozzer link' Alıntı:
Yani o da mavi :)) ucucu personelim ben resmi uniforma tabii
uçucu derken hostes mi...

geçmiş olsun, sitede sıkça haksız yere çarpma ve hatta çarpıp kaçma olaylarına rastlıyoruz
siz de gerçekten örnek bir davranış sergilemişsiniz.
Benzer şekilde motorlu bir polis arkadaşımın aracını hafif sıyırmış ve nolucak birşey olmaz
deyip gazlayıp gitmişti, inanılmaz olaylar ile karşılaşıyoruz

Geri