Pocket Bike(parmak motor)Kullanan varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HSG

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Geçen gün otoparkta arabayı yıkatırken bir abi geldi ufak motorlarla biraz konustuk fiyatlarının 100$-150$ oldugunu söyledi ve acaip derecede merak sardım bu işe bakalım opelimdede varmı bu motorlardan kullanan gerçekten bilgi almak isterim..

100-150$'lık olanlar elektrikle çalışıyordu yanlış hatırlamıyorsam ya da motoru varsa da 50km yi geçmiyordu. kadıköy fenerbahçe stadının karşısında bir yer vardı geçen yaz şu an kapattı orası satıyordu fakat profesyonel makineler vardı 500 1000$ dan başlıyordu motorlar, yurt dışında fln profesyonel yarışları yapılıyor. 100$ lık alıp bir tane denenebilir, mahalle arasında bakkala çakkala iyi gider:D

sahibindende var bu aletlrden güzel ben görmüştüm kesim motoru gibi çalışıo :D

Bende görmüştüm ama acayip bir sesi vardı.10 sokak öteden duyarsın yani bunu kullananda kafa kazan gibi olur:D

ben sürdüm chopper modelini pocketbike ama benim sürdüğüm orjinal japondu zaten yılda 97 falandı o zamanlar çin min yokdu piyasada benim sürdüüm 120 ye kadar ciddi bir şekilde süratleniyordu benzinliydi ufak mufakdı ama fişek gibi motordu..
sahibi 120 kiloluk adamdı onu taşıyodu düşünün artık..

biz ona 7 kişi bindik :D çekti o derece bişi o çok eğlenceli almayı düşünüyosan düşünme artık al derim :D 400 lira civarı yanlız fiyatı

bizde var ama ss değil cross modeli :D çılgın bişi....

iyi hoşta öle sokaktata binilmez ya milletin ilginç şekilde bakışlarına maruz kalır insan

dıger ılanlaraa baktım benım ıdolumm cbr 600 rr ufk makınalar sıser bıraz :)

Geri