Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçen gün otoparkta arabayı yıkatırken bir abi geldi ufak motorlarla biraz konustuk fiyatlarının 100$-150$ oldugunu söyledi ve acaip derecede merak sardım bu işe bakalım opelimdede varmı bu motorlardan kullanan gerçekten bilgi almak isterim..
100-150$'lık olanlar elektrikle çalışıyordu yanlış hatırlamıyorsam ya da motoru varsa da 50km yi geçmiyordu. kadıköy fenerbahçe stadının karşısında bir yer vardı geçen yaz şu an kapattı orası satıyordu fakat profesyonel makineler vardı 500 1000$ dan başlıyordu motorlar, yurt dışında fln profesyonel yarışları yapılıyor. 100$ lık alıp bir tane denenebilir, mahalle arasında bakkala çakkala iyi gider
ben sürdüm chopper modelini pocketbike ama benim sürdüğüm orjinal japondu zaten yılda 97 falandı o zamanlar çin min yokdu piyasada benim sürdüüm 120 ye kadar ciddi bir şekilde süratleniyordu benzinliydi ufak mufakdı ama fişek gibi motordu..
sahibi 120 kiloluk adamdı onu taşıyodu düşünün artık..