- Konuyu Başlatan
olsun bana zararı var kaldır Rıdvan.benim enişte var Gaziantepli konuşmaları çok hoşuma gidiyo....
Tamam Aam Kaldırak Biz Bu Plakayı Esasta

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olsun bana zararı var kaldır Rıdvan.benim enişte var Gaziantepli konuşmaları çok hoşuma gidiyo....
kazasız belasız kullanın.. bence de body den önce logo iptali yay ve jant öncelikli olmalı her biri ayrı yakışıyor vectraya
Allah Razı Olsun. Kardeşim Eywallah.maşallah kazasız belasız
Abi Öncellikle Yorumun İçin Teşşekür Ederim. Abi Çift Çıkışlı Eksoz Fazla Sevmiyorum Eskide Kaldı Artık Ama Arabayı Yere Bastığım Zaman Kesinlikle O Görüntü Çok Düzelecektir. Fark Edecektir. Sağol Abicim. Önerin İçin.araban çok iyi gözüküyor maşallah ama kızmassan birşey söyleyim eksoz cıkışı biraz göze batıyor çift çıkışlı başlık takarsan daha hoş gözükür bence cdx görüntüsü olur
Daha önceden bende vardı aynısından yay şart bu araçlara ve logosuz ön panjur yaptıgın zaman çok tutluyor tek ufak bir aksesuarda vectra b2 arka tampon ve yan marspiyerleri koyup gt jant ve yay attıgın zaman satmaya kıyamazsın ...![]()