Playboy VEC

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RIDVAN1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rıdvanım araban güzel güle güle kullan. resimlerin boyutlarını küçültmek için vso image resizer programını kullan çok pratik.

Çok Teşşekür Ederim. Allah Razı Olsun Denicem Kardeşim Eywallah.

bak programı indirip kuruosun sonra resmi sağ tıkladığında vso image resizer çıkıyor istediğin boyutta küçültebiliosun hem çözünürlükte fazla düşmüyor.;)

kazasız belasız kullanmak nasip olsun kardeş

bak programı indirip kuruosun sonra resmi sağ tıkladığında vso image resizer çıkıyor istediğin boyutta küçültebiliosun hem çözünürlükte fazla düşmüyor.;)
Eywallah Kardeşim. Sen Bir Uzmansın :)

kazasız belasız kullanmak nasip olsun kardeş
Allah Razı Olsun. Benimkinide Seninkinide Cemi Cümlenimizinkinide Kardeşim.

playboy VEC diyince aklıma şu geldi..

DTM%20Playboy%2002%20L.jpg

playboy VEC diyince aklıma şu geldi..

DTM%20Playboy%2002%20L.jpg

Vay Ben Senin O Aklını Yiyim :) Çok Sağlam Çok Dik Çok Çekici Albenili Ancak Siyah Bu Kadar Yakışabilir. Bir İçimlik Su Hepimiz Birartane Almalıyız Bence Bu VECTRA'DAN :D:D:D

kazasz belasz inş haddime değil ama piyasa modndayken falnda o plaka olmasa ii olr hemşeriyiz bu arada:D bende antepliyim

kazasz belasz inş haddime değil ama piyasa modndayken falnda o plaka olmasa ii olr hemşeriyiz bu arada:D bende antepliyim

Hemşerim Benim Birşey Olmaz Ya Zaten Dediğim Gibi Ön Camın Kenarında Duruyor Kimseye Bir Zararı Yok :D İstanbulda Yaşıyosun Galiba Antepde Nerdeydin

Hemşerim Benim Birşey Olmaz Ya Zaten Dediğim Gibi Ön Camın Kenarında Duruyor Kimseye Bir Zararı Yok :D İstanbulda Yaşıyosun Galiba Antepde Nerdeydin

olsun bana zararı var kaldır Rıdvan.:D benim enişte var Gaziantepli konuşmaları çok hoşuma gidiyo....

Geri