1
1423
Bilgi Girilmemiş
Ynt: Plastik aksamında kendiliğinden oluşan hasar
geçmiş olsun.bu iz çok ilginç.basınçlı yıkama makinesi olsa gerek..
geçmiş olsun.bu iz çok ilginç.basınçlı yıkama makinesi olsa gerek..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesinlikle basınçlı yıkama tabancasından oluyor. ben aracı alırken beni uyarmışlardı. yanlış hatırlamıyorsam forumda konusu geçmişti.ulas79 link' Alıntı:bu izler yüksek basınçlı yıkama aletlerinden kaynaklanıyor çok yakından tutup yıkayınca oluşuyor malzeme çok yumuşak o yüzden yıkamacıları uyarmak gerekiyor aynı hasar benim aracımdada mevcut ilk aldığımda bilmiyordum artık uyarıyorum.
haklısın kardeşim gereken neyse bende yapmaya başlıycam malın kusurlu olduğunu kabul edeceklervehicle_dynamics link' Alıntı:Bence bu olay bir sorundur arkadaşlar,
Ben de 6 yıl bir otomobil üreticisinin arge departmanında çalıştım.
Sonuç olarak üretici firma ürünü sattığı ülkenin koşullarına uyumlu tasarlamak ve üretmekten sorumlu.Eğer ben aracımı basınçlı su ile yıkadığımda bir şeyler oluyorsa bu ürünün ayıbıdır.
Bu konuyu servis ile, ilgilenmezlerse opel türkiye ile paylaşıcam.Destek veren arkadaşlar olursa aracımızın bir sorunun daha çözülmesine katkı sağlamış olurlar.
anıl