Plakalık iptali

astrasail

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba,

Plakalık iptali yapmak istiyorum ancak plakalıklarımı kırmadan sökmek istiyorum ancak nasıl olduğunu bilemediğim için yapamadım. Konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim :) Kendim yapmak istiyorum o yüzden öğrenmek istedim

Teşekkürler

Ynt: Plakalık iptali

2 Tane tutan vida var.Yıldız tornavidayla söktüğünde zaten düşecek :)

Benim bildiğim plakalık kırılmadan çıkmıyor plakalar. Plakalığın altında geçme plastikler var onlarda takıldıktan sonra zor olur çıkarmak. Kusura bakmayın fakat neden bu kadar önemli kırmamak?

Hocam kırın gitsin. Servislerin tamamı bedava veriyor.

a
mucahitduran link' Alıntı:
Hocam kırın gitsin. Servislerin tamamı bedava veriyor.
Aynen her gittiğim servis kendininkini takıyo :) :)

ylc link' Alıntı:
Benim bildiğim plakalık kırılmadan çıkmıyor plakalar. Plakalığın altında geçme plastikler var onlarda takıldıktan sonra zor olur çıkarmak. Kusura bakmayın fakat neden bu kadar önemli kırmamak?

Beğenmezsem tekrar takarım ya da oldu da yapıştırmayı beceremedim geri takarım diye düşünmüştüm de çok kasmadan en iyisi kırayım gitsin :D

Kırarken dikkat edin. Hassas davranmazsanız plakalarınız yamuk yumuk olur. Tornavida ile genişletip pense ile parçalayabilirsiniz. Yada kerpeten tarzı bir aletle plastiği parçalaya parçalaya sökebilirsiniz. Son arabamda ben demir makası kullandım, nasıl olduğunu sormayın.

Aydn link' Alıntı:
Kırarken dikkat edin. Hassas davranmazsanız plakalarınız yamuk yumuk olur. Tornavida ile genişletip pense ile parçalayabilirsiniz. Yada kerpeten tarzı bir aletle plastiği parçalaya parçalaya sökebilirsiniz. Son arabamda ben demir makası kullandım, nasıl olduğunu sormayın.

Hilti lazımmı hilti :D

çıkarmışken hazır app + pleksi çok şık olur  bravoo madem bi dokunuş olacak tam olsun dimi ama  :D

MuratS link' Alıntı:
Hilti lazımmı hilti :D

O an ortam musait klsaydi bagaj kapagini sokerdimde arkadas kiyamadi ?

Geri