plakadaki mühürler?

sivil memurun tipi müsayit değildi zaten polis diyeyim olay zaten fatihte oluyor burada bu işler çok oluyor çalıntı arabaları arıyormuş adam geldi evrakları istedi bende sen kimsinki dedim ben polisim dedi ama cüzdanın kimliği gösterirken sadece polis yazıyor başka bişey yok evde bile yaparım o kimlikten :) app çift mühür olması gerkiyorsa ne den yapmadılar ve sadece bende değil herkeste var

sivil memurun tipi müsayit değildi zaten polis diyeyim olay zaten fatihte oluyor burada bu işler çok oluyor çalıntı arabaları arıyormuş adam geldi evrakları istedi bende sen kimsinki dedim ben polisim dedi ama cüzdanın kimliği gösterirken sadece polis yazıyor başka bişey yok evde bile yaparım o kimlikten :) app çift mühür olması gerkiyorsa ne den yapmadılar ve sadece bende değil herkeste var
Bende yok app.
App lerin sıkıntısı bu zaten mühür basmak bastırmak zor.

bende de app yok. illa kalın istiyorsan bi reklamcıda kalınlastır daha iyi olur. hem kanuna aykırıda değil :D

zaten polise banzemediği için adı sivil.

o açıdan:)

doğrudur normal plakada 2 adet mühür vardır..sizinkinde tek varsa büyük ihtimal app plakadır(kalın puntoyla yazılmış).. app plakada yasaktır..
app plaka yasak değildir sadece 2 mühürünüde vurdurmanız gerekmektedir bu işlem yapılıyor yasal olarak bilginize

türkiye de yaşamak , hele hele böyle anlamsız yasalarla yaşamak... offf...

lll

Son düzenleme:
türkiye de yaşamak , hele hele böyle anlamsız yasalarla yaşamak... offf...

bence böyle düşünme emre.

senin (veya benim)aracının plakasını serbest bir sekilde bastırıp
trafige çıkan nü üdüğü belirsiz insanlar mı gezsin trafikte..

selamlar.

ben bizim çalınan aracı söyledim niye bulmadınız dedim 6 ay oldu diye sesi kesildi tabii hemen dediki günde 35 araç çalınıyor dedi :(

sen ne diyosun mustafa,
benim arabam bile çalındı beaa,
burası istanbul, kimin ne helt yediği hiç belli olmuyor walla,
o arkadaşta görevini yapmış, kafa takılacak bi durum yok bence..

Geri