plakadaki mühürler?

Hortt :D

polis kimlik kartı örneği
on.jpg

bizm arkadası durdurdu applerle ya plakayı sök yada adliyeye sevkederim dedi polis:)

nasıl yani çalındı derken?

normal sartlar altında hiç bir sivil polis gelip yolunuzu kesemez kimlik soramaz falan filan. dikkatinizi çekiyorum normal şartlar altında. senin durumunda gayet normal şartlar altında gelişmiş bir olaya benziyor. tabi polis polisi tutar şikayet et dicem olmucak. bu arada app yasak tabiki. ama ben olsam sonuna kadar o polisle ilgili işlem yaptırırdım. üst mevkilerde tanıdıkların varsa hiç durma...
Ananı öpen kadı, kimi kime şikayet edeceksin ki? İt iti ısırmaz. O dediklerin gerçek devlette olur, göstermelik devlette olmaz. Zaten o polis adam olsa öyle davranmaz dı? Nasıl olsa kanun dışı durumu var şunu bir yoklayayım demek istemiş de olabilir. O nedenle aracınızda kanunsuz kuralsız işlemler yaptırıpta bazı kişilere gebe kalmayın diye bu tür işlemleri yapmayın demek istiyoruz. Bu tür çakallara pey vermemek bizlerin elinde.

2mühürede istiyolar 130 lira değmeez bence

Madem APP plaka yasal o zaman o kadar parayı ne demeye istiyorlar ki? Normal plakalar 20 lira civarındayken APP plakalara 130 lira istemeleri tuhaf. Yasak ise ne demeye mühürlüyorlar. Yani parayı verirsen yasak olan bir şey yasal hale mi geliyor? Öyleyse vay devletimin haline vay. Emniyette böyle yaparsa gerisini düşünemiyorum bile.

bence mühür sahte başını dahada belaya sokabilirsin

Geri