Plaka!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AsTrA_GL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
E tpi F tipi derken birde P tipi oluştururlar plakadan hüküm giyen mahkümlar için bu gidişle P tipinide biz doldururuz gibi geliyor

mdellal' Alıntı:
Hayır boyama değil,mavi kısma siyah bi sticker çekip üzerine TR yi yapıştırdım;ayrıca bugüne kadar polis veya jandarma ile bi problem yaşamadım plaka konusunda ...

alemsin valla :good: polis jandarmada ab den muzdarip olmuş durumda ondandır :)

mstfmst' Alıntı:
E tpi F tipi derken birde P tipi oluştururlar plakadan hüküm giyen mahkümlar için bu gidişle P tipinide biz doldururuz gibi geliyor

agalık ve kovuş sistemi yoksa olmaz yat kalk nere kadar yaw arada isyan yapmak lazım şöyle cam cerceve kırıp dökücen herkesin ranzasının başında
plakası yazılı olacakki bişiye benzesin 34 bm 1210 gel sen burda don
cam yok ya o bakımdan :)

aga78' Alıntı:
alemsin valla :good: polis jandarmada ab den muzdarip olmuş durumda ondandır :)
İşin gerçeği hiç bi kontrol noktasında rutin kontroller dışında niye plakan böyle falan diye soran olmadı ... :rolleyes:

alpasch' Alıntı:
Senin plakayi resmi plaka saniyorlardir. savci arabasi gibi olmus... :D

aynen bende onu yazıcaktım:D

yasak arkadaşlarr benimkinde de kırmızı vardı üstünde beyaz tr yazısı bi polis gülerek yaklaştıı ne o dediii baktım babam arkamda onu tanıyormuşşş abi çıkarın dedi onu başınız felan ağrır sonraa çıkardım yani kısaca yasak arkadaşım hee yapacam diyosan fazla bi masrafı yokk mavi kısma kırmız bant yapıştırıyon üstünede beyaz bant ilee tr yazısın masraf 1ytl

Bugün çarşıda bi arkadaş bankaya gitti ben de arabada bekliyorum ama 2.sıra park etmiş vaziyette.Derken yanıma polis memuru geldi.Bende de takım elbise,güneş gözlüğü ve telefonun kulaklığı var kulağımda o sırada :D Adam ''pardon yardımcı olabilir miyim?''dedi.Sağolun bi arkadaşı bekliyorum dedim.Hangi birimdensiniz acaba ?demez mi :eek: Ben apışıp kaldım tabi.Nası yani falan dedim.Resmi araç değil mi bu deyince ben gülerek yok abi ben öğretmenim yaaa dedim.Adam da gülerek uzaklaştı ... :)

mstfmst' Alıntı:

walla horlayan cigara içen arkadaşların koğuşunu ayırsınlar.bizim koğuş parfüm koksun:kop: :kop: :kop: içeri laptop sokturalım gardiyana bi çorba parası verelim:kop:

06bb2655' Alıntı:
walla horlayan cigara içen arkadaşların koğuşunu ayırsınlar.bizim koğuş parfüm koksun:kop: :kop: :kop: içeri laptop sokturalım gardiyana bi çorba parası verelim:kop:
eee heralde abi ya arabalarla volta atıcaz vs vs daha bir sürü özel şey,adı üstünde P tipi

Geri