E tpi F tipi derken birde P tipi oluştururlar plakadan hüküm giyen mahkümlar için bu gidişle P tipinide biz doldururuz gibi geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mdellal' Alıntı:Hayır boyama değil,mavi kısma siyah bi sticker çekip üzerine TR yi yapıştırdım;ayrıca bugüne kadar polis veya jandarma ile bi problem yaşamadım plaka konusunda ...
mstfmst' Alıntı:E tpi F tipi derken birde P tipi oluştururlar plakadan hüküm giyen mahkümlar için bu gidişle P tipinide biz doldururuz gibi geliyor
İşin gerçeği hiç bi kontrol noktasında rutin kontroller dışında niye plakan böyle falan diye soran olmadı ...aga78' Alıntı:alemsin valla :good: polis jandarmada ab den muzdarip olmuş durumda ondandır![]()
alpasch' Alıntı:Senin plakayi resmi plaka saniyorlardir. savci arabasi gibi olmus...![]()
Allah iyiliğini versin çok güldüm ya....M@honi' Alıntı:dev bi buluşma olur abi mapusta 5000 kişi
mstfmst' Alıntı:E tpi F tipi derken birde P tipi oluştururlar plakadan hüküm giyen mahkümlar için bu gidişle P tipinide biz doldururuz gibi geliyor
eee heralde abi ya arabalarla volta atıcaz vs vs daha bir sürü özel şey,adı üstünde P tipi06bb2655' Alıntı:walla horlayan cigara içen arkadaşların koğuşunu ayırsınlar.bizim koğuş parfüm koksun![]()
![]()
içeri laptop sokturalım gardiyana bi çorba parası verelim
![]()