plaka ve yasal olarak değiştiricem yani app olmayacak nasıl bişey yaptırabilirim

mağdem yasak vurmasın o zaman emniyet mühürü savaş abi parayı alan basıyor muhuru çok zorlarlarsa kliminar teste yollarım orjinal olup olmadıına baksınlar diye plakanın 3 4 ceza parası para harcarım ama bir çok kısının canını yakarım...

Birincisi kliminar değil kriminal.. İkincisi plakanın kriminal test ile ne alakası var güldürmeyin Allah aşkına. Öyle olası bir durumdada kimsenin canını yakamazsınız buda 3.

App yasal değil malesefki o vurulan mühürlerinde alayı içeriden bazı emniyet mensupları tarafından rüşvet karşılığı vurulmaktadır.Bunu app plaka sahibi olan herkes bilir. Çünkü mevcut düzenlemede app plaka 150 tl normal plaka 25 tl gibi bir şey yok. Tek tip plaka basılır sadece şehirlerin cemiyetlerinde font farkları olabilir.

İzmirde çift mühürlü appsi olan arkadaşım vardı megane 2 si vardı geçen sene gayette güzel bağlandı aracı. Çevirmede bütün üstündekiler + app plakadan dolayı. Alırkende aracı yaklaşık 200 tl gibi bir rakam ile izmirden bir müşavire yaptırmıştı. Bu arada dip not şu anda o müşavir sahte mühür ve evrak hazırlamaktan dolayı hüküm giymiş bundan bir süre önce arkadaşım dükkanını kapalı görünce esnafa sordugunda nerede diye Buca cezaevinde demişler...

yardım

bende Aracıma bi muameleci aracılığıyla App plaka yaptırdım ama plaklarda sadece Cemiyet mühürü var . bu şekilde kullansam eski plakaları bagajımda taşısam sonuçları ne olur ??

T.C devletinin bastığı tek tip plaka vardır,bu vasıtanın türüne göre değişebilir(motor-sakat aracı-otomobil) sakat araçlarında var olan amblem plaka üzerindeki alanı kısıtladığı için yazı karakteri küçültülür.Bunun haricinde devletin görev verdiği tüm il ve ilçe şöförler cemiyeti yine devletin olmasını istediği şekilde yani sac üzerine belli yazı karakteri ile basım yapar bu ilgili bakanlık tarafından her yıl denetlenir.

öyle birşey yok bence, şehirden şehire, ilçeden ilçeye bile farklılıklar var :)

Peki ben bir şey sormak istiyorum;

Reklâmcılarda falan bu plakanın yazılarını kalınlaştırıpta ceza yiyen hiç var mı ?

Yine bu kadar dil döküyorsunuz ki:) Bırakın çevirmede herkes kendi derdini anlatır memur beye:)

Peki ben bir şey sormak istiyorum;

Reklâmcılarda falan bu plakanın yazılarını kalınlaştırıpta ceza yiyen hiç var mı ?

2 sene önce hafif italik ve kırmızı tr li plakadan uyarı almıştım. 2 gün içinde sök gel dediler. hemen aynı gün değiştirdim plakalarımı.

Ayrıca arkadaşlar app için şunu söyleyebilirim.Çift mühürlü ise birçok yerde problem olmuyor. Çanakkalede bastırdım bende mühürleri. hatta burada trafikçi abilerin altındaki arabalarda bile mühürlü app plaka var. kendileri bana mühür basmadılar tabiki, yasak bunlar dediler, bende sizinki niye böyle dediğimde cevap olarak biz polisiz dendi. Eywallah dedim başka yöntemlerle bastırdım mühürlerimi.

Şimdi bu memurun beni çevirip app den ceza yazması mümkün mü siz düşünün..

Geri