plaka değişikliği

hadi yaa o kadar kolay olmaması lazım :) öyleyse süper olur

E devete girip kendim değiştirmiştim 5dk mı bile almamıştı
Süper de mobil imza öyle hemen alınamıyor. sistem değişmemişse 1 ayı buluyor.
Operatörler ile ugraşma noterden belge nufus sureti vs vs istiyorlar
En kolay garanti bankası hesabın varsa ordan başvur. masraf belge yok. 3,4 günde hallolur.
hatta garanti internet şubesini kullanıyorsan ve bankacılığa tanımlı uyumlu operatör numaran varsa şu an bile başvurabilirsin.
Yalnız mobil imza için sim kartını da değiştirmen gerekebilir 128k olması gerek bildiğim kadarı ile.

Adres değişikliğini değiştirilmediyse en kolay mobil imza ile e devlet üzerinden yapabiliyordun.
Ben değiştirmiştim ertesi gün noterde yeni adresim çıkmıştı.

Mobil imza sıkıntı ama açtırabilmek için noter onaylı imza bilmemnesi isteniyor Turkcell için konuşuyorum.

benzeri bir durumu 10 ay önce yaşadım...
ikametim İzmir'di, 35 plakayı 03 yapmak için uğraşıyordum bende...
ikameti afyon merkeze aldırdım...
03 HD istedim H emirdağınmış emirdağ olması lazımdı dediler ikametinizin, ya sıradan vericez dediler veya açığa çıkan plakalardan mesela DH olabilir, başka istediğiniz varsa para karşılığı veririrz dediler 100 TL talep ettiler plaka seçmeye...
bende sıradan istedim artık...
Plaka çifti 30 TL, ruhsat değişikliği 135 TL idi... ocakta zamlanmış olabilir...

yalnız adres değişikliği şu an kontrol ediliyor polisler tarafından, bir hocamız 700 küsur TL mi ne ceza yedi bu iş yüzünden... dikkatli olun...

plaka değiştirme gideri gayet uygunmuş hocam, zorunlu trafik sigortası ne kadar tutuyor acaba? 06 plaka benim araba 370 lira kadar bir meblağ bayılıyoruz, uygun ise 03 plaka yapabilirim ben de, yoksa 11 e çeviricem

edit: imla hatası.

06 CGR 86 hep istediğim plakadır.C için nallıhana gitmem lazım ama :(

Gel bizim buraya , al bir tane uyduruktan çerez fiyatına 1+1 ev (üniversite yolunda bi sürü apart evler yapıldı öğrenciler için stüdyo daire şeklinde :D ) sonra git plakanı değiştir 33 olarak değiştirirken arabayı istanbulda oturan abimden/amcamdan/dayımdan (artık kim orada oturuyorsa) aldım artık ben kullanacağım için plakada buraya kayıtlı olsun istiyorum de sonra sat evi dön memleketine , geçmiş olsun :D

Teoride çok kolay ama değilmi gerçekten

Son düzenleme:
C nallıhan değil çubuk a ait arkadaşım nallıhan N yanlış biliyosun ;)

aaaa evet kafalar karıştı :)

Geri