plaka çerçevesi

franzferdinand

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaslar 2 gün önce geçirdiğim bir kaza sonrası ön plaka çercevem kırıldı internetten satın alabileceğim bir yer varmı bu çerceveden ?

Normal şartlarda galeri tarzı yerlerden temin edebilirsiniz... Bunun dışında Eliftuning.com'da ve hepsiburada.com gibi siterlerden de temin etmeniz mümkün. Ama bence madem kırılmış yapmış bir güzellik, ısrar etmeyin çerçevesiz kullanın. Kesinlikle daha sport duruyor :) :) :)

ona verecegin paraya ile çift taraflı bant al, kaliteli bir markadan, yapıştır plakalarını bence, çok daha estetik oluyor

yapıştırma işi güzel gerçekten

Yaa Kutay kardeşim bak herkes benimle aynı fikirde... Yapıştır gitsin... Bi de dede arabası gibi çerçeve mi takcan... Çerçeveli gözlükler bile piyasadan kalktı :D :D :D

yağ değiştirmeye gidince hemen takarlar çerçeve kırık olmasa bile kendi markalı olanlarını yapıştırırlar
benim bagajda olcaktı yolun düşerse veriyim :)

atmadıysam tabi :D

bugün servise gittim dedim çerçeve kırıldı git şu kutu içinden al dedi bende 5-6 tane aldim çıktım nasılsa çok kırılır o çerçeve :D

ona verecegin paraya ile çift taraflı bant al, kaliteli bir markadan, yapıştır plakalarını bence, çok daha estetik oluyor
mesajınızı görmeden önce temin ettim çerçeve bir daha kırılırsa bunu yapıcam teşekkür ederim cevaplarınız için.

Geri