Pirreli Pzero Diş Derinliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MerifasT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MerifasT

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sahibinden.com da jant lastik seti buldum lastik olarak pirelli pzero mevcut 205/40/17 lastikler yaklaşık 1 yıllık 20 bin km yapmış diş derinliği 3mm imiş 20bin km daha yol yapar dedi bana biraz az geldi pek anlamıyorum sizlere danışmak istedim birde böle birşey yazdı
"bunlar pirelli PZERO sıfır yol kaybı lastikleri dişler çok önemli deil bu lastiklerde lastiğin ısınması önemli biraz araştırısan göreceksinki aston martin ferrari gibi markaların kullandıgı lastik modelidir bunlar"

alsam bir sıkıntı yaratırmı :confused:

almışken sıfır al derim başına dert açmasın sonra opellerin orijinal lastiği bridgistone turanzadır bilgin olsun başka marka kullanmam

Jant lastik birlikte almak istiyorum o yüzden pahalıya gelio 2. el bakıyorum şu anda bizde continental var aldığımızadan beri üstünde 70,000km yaptı

:eek: 70000 km çok değilmi lastik için??? ben michelin kullanıyorum memnunum,ayrıca bildiğim kadarıylada diş derinliği 3 mm altına düşmemeli

Tabiki çok onun için bir an evvel değiştirmek istiyorum

16 inç vereyim sana 4500 km yol yaptı lastik+jant 650 tl
205x55x16 orijinal opel jant+lastik

17" istiyorum ben orjnel deilde farklı modeller lazım

satan adam lastik bir yıılık demiş ama üretim tarihine de bakmak lazım, 3 yaşını geçtiyse hamuru sertleşmeye başlar ,yaramaz, zaten 20 bin yapmış lastiğe hiç girme bence, üstelik 3mm diş derinliği kabak lastik sayılır, bence satın alma, benim fikrim tabi

usta bı lastıkle o kadar km yı nasıl yapıyorsunuz??? bende corsa vardı 20000 demı 22000 demı ne lastıklerı degıstı kabaklastıgı yol tutmadıgı ıcın hayret edıyorum o akdar km bı lastıkle nasıl yapılır dıye...

2.ele pek yaklasma alabilirsen taksitle fln 0 al sonradan ağrımaz başına iş açma.

Geri