Pirreli Pzero Diş Derinliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MerifasT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vazgeçtim konu kitlenebilir herkese teşekkürler

valla ben 3.bin km yol yapmış lastiği almaya çekiniyorum..
Hiç girme bütçene uygun olsun sıfır olsun kafana yatan olsun daha rahat edersin...

Benim lastikler 10bın km de kesın bitmiş oluyo bence ikinci el alma

ikinci el bencede alma helede 3 mm kalmis bir lastik zaten bitmis demektir ...3 mm .markali bir lastik yerine yeni bir markasiz lastigi tercih ederim ..basimdan gecti bir olay..4 mm dis derinligi kalmis cikma 4 tane 18 lik continental taktim bir zamanlar bmw 523 vardi bende otoban da 200 km süratle giderken patladi Allahtan ucuz atlattik hayatimda taktigim ilk ve son kullanilmis lastik oldu birdahami asla cikma takmam..kimseyede tavsiye etmem ..tekrar ediyorum p zero olmasim .her ne olursa olsun ucuz bir marka ama yeni..

Jant lastik birlikte almak istiyorum o yüzden pahalıya gelio 2. el bakıyorum şu anda bizde continental var aldığımızadan beri üstünde 70,000km yaptı

Benim arkadaşta aynı lastikle 58.500 km. yaptı. Yol tutşunda da pek problem olmadı. Ama ikinci el lastik olmaz. Yeni düşün.

peki 10.000 deki lastik alınırmı? 50 60 bin yapıldığına göre alınır sanırım bence...

pirelli p6000
40.000 km oldu arkalar 3mm falan önler 2mm falan heralde..
hızlı kalkışlarda direksiyon kendini toplamıyo eskiden toplardı.. benimde lastik değişim zmanım geldi yavaş yavaş...

20.000 km de 2.el lastikte alma derim

p zero nero dünyanın en lastiklerinden biridir michelin la beraber bizim yollar için daha uygun bir lastik michelin gibi çabuk deforme olup yırtılmaz ben michelin de kullandım
şu anda p zero nero kullanıyorum çok çok iyi spor arabaların çoğu p zero kullanır ancak o lastiğin 10.000 km yolu kalmış birde tarihine bakmak gerek 2 senelik bir lastikse seni 10.000 götürür yukarda yazılanlara katılmıyorum adı sanı belli olmayan birlastik alma derim ben olsam onları alacğıma p zero nero alırım önceki lastiğimde p zero nero ydu 50.000 km yaptım hala iyiydi ama değiştirdim çok iyi bir lastik olmasına rağmen yine p zero nero aldım yol tutuşu mükemmel yağışlı havalarda kuru havalarda çabuk ısınıp yere çok iyi basıyor harika bir lastik michelinden çok daha iyi

Zaten Burak da almaktan vazgeçmiş

Evet vazgeçtim :D

Geri