pırelli'yi nasıl bilirsiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ssahin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ssahin

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
bugün yetkili serviste 60.000 bakımında lastik tabanlarının bozuk olduğu için değişmesi gerektiğini söylediler.Aracın üzerinde continental vardı.Ama pırelli'yi önerdiklerini ve genelde şikayet almadıklarını söylediler.peki aramızda kullanan varmı?bu değişimi yapmakla iyimi yoksa kötümü yaptım?

prelli de prellinin birsürü modeli war modeller arasında farklılık gösterebilir ama genelde iyidir herhalde

Önceki aracımda P 6000 hız lastikleri vardı 5000 km civarında diş attı Pirelli den exper inceledi ve fabrikasyon hata dedi yenisini verdiler buna rağmen pek memnun kalmadım diğer modelleri hakkında bilgim yok.

benim arabanın önlerde pırelli var arkalarda lassa...ama pırelli rahmetli olmuş...İYİ BİLİRDİK RAHMETLİYİ...

Takvimini çok iyi bilirim.
Her sene takip ederim :)

Pirelliyi düşünme Çok kişi memnun değil.Arabanı az kullanıyorsan kesinlikle alma derim. çok çabuk serleşiyor ses yaptığı gibi balansıda bozuyor.
Şimdilerde birigeston piyasa yapıyor . Forumdada var araştırıp incele .:good:

Eski arabamda (şahin 95) 4 tane pirelli p 4000 aquamıle vardı genel olarak iyiydi şu ne olduğu belli olmayan uzakdoğu malı lastiklerle karşılaştırılamaz bile.normalde yol tutuşu fren mesafesi falan iyi yalnız aquamıle olmasına rağmen ıslak zeminlerde patinaja çabuk giriyor biraz fazla yüklenirsen kayma yapıyor tabiki bu aracı ben kullanınca oluyor. sen daha yumuşak kullanırsan problem yok.(araç şahindi )

Fabrika çıkışı arabanın üzerinde olan continental haricinde şu anda aracımda bulunanlar 2. takım pirelli..Gayet memnunum tavsiye ederim...Michelin'i çok tavsiye ettiler 2 defasındada almadım..İnşallah bir dahakine michelin alacağım...Sende düşünebilirsin bence Michelin'i..

bence lastiğin kralı Lassa-Bridgestone-Michelin(fransız olduğu için yanaşmam)-Goodyear(eski kalitesine dönüyor yavaş yavaş)

p6000 kadar adi lastik görmedim.o kadar diyeyim.

Geri