Piramitler nasıl inşa edildi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hi_cazz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar kısa süre önce araştırmaya başladığım piramitler hakkında biraz olsun bilgi edindiğimi düşünüyorum. Fakat bunun bilginin dışında ortaya atılan çeşitli varsayımlar olduğunu düşünüyorum. Şöyle bir kafamı toparlamaya kalksam hiçbişey yerine oturmuyor. Herşey yarım ve bir sürü alternatif görünüyor. Mesela katılmadığım ve şiddetle reddettiğim olay, "uzaylı" faktörü. Kardeşim ne uzaylısı? İnsan bir yandan düşünüyor, o kadar büyük ve ağır kayalar nasıl taşındı? Yada taşınmadı mı? Bazı teoriler kalıplar ve bir çeşit su ile yapıldığını öngörüyor. Peki bunu doğru kabul ettiğimizde, içerdeki labirentler, radyasyon, metafizik olaylar, bunlar nasıl oluşuyor? Evet arkadaşlar daha yazacak çok şey var ama insan ne yazacağını şaşırıyor.

Bu konuda sizin düşünceleriniz nedir?

piramit olayı yanlışım yoksa zaten hala sırrı çözülmemiş bir olay bunun üzerinde bilim adamları dahi kafa yorupta çözememişlerse bizim çözebileceğimizi pek zannetmiyorum ama fikir yürütme konusunda aklıma ilk gelen Fil gibi çok kuvvetli bir hayvanı kullanmış olabiliirler

walla erich von danikien bunu en iddalı bir şekilde tanrıların arabaları kitabında açıklamıştı(açıkcası baya iddalı bir kitaptı)

walla bi söküp bakmaları lazım aslında en güzeli o olur:D

Kum YiĞip Ustunde Surukledİler Dİye Bİlİyorm Taslari

walla erich von danikien bunu en iddalı bir şekilde tanrıların arabaları kitabında açıklamıştı(açıkcası baya iddalı bir kitaptı)

Aydoğan Vatandaş ta çeşitli yazılarında konu üzerinde kafa yormuştu. Hatta hatırladığım en uçuk fikir; bir antimaddenin olduğu ve koca kayaları kum gibi küçük tanelere çevirdiğiydi. Sonra bu küçük taneler istenen yere taşındığında yeniden koca kayalar haline dönüştürülüyordu.

Piramitler sadece Mısır'da değil Güney Amerika'da da (Aztec ve Maya uygarlıklarına ait) var ve orada taşları üzerinde sürükleyebilecekleri kum yok...

Geri