pıoneer 6950

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan frkyasar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

frkyasar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadslar pıonerr 6950almak istiyorumm nasıll teyp acaba.yani kafaları motorlu falan oluyomuş bundada varmı o sistem pek anlamamda.bilgilendirirseniz sewinirim

pioneer ın her modeli ses bakımından güzel zaten.ama orta şekerli bi tesisat düşünüyosan 6950 uygundur sana.yanılmıyosam ekranı da animasyonlu.fiyatı da uygun gibi.

dostum ben aldım kulllanıyorum super bı ses kalıtesı war tawsiye ederım spotunu 380 e aldım

bence 9650 al

Bende 7950UB aldım yakın zamanda, tavsiye ederim. İkisi arasında sanırım fazla bir fiyat farkı yok.

7950UB modeline USB bellek bağlayabiliyorsun, böylelikle CD derdinden kurtuluyorsun. Yüzlerce şarkıyı klasör klasör atarsın USB'ye teypten de istediğin gibi keyifle dinlersin.

Bu iki modelde motorlu kafa, bir tuşa basıyorsun güzelce açılıyor CD bölümü sonra iki parmak hareketiyle kafayı kolayca çıkarabiliyorsun.

NOT: 7900UB modelinin (ki 7950 ile çok az fark var arada) türkçe kullanma kılavuzunu aşağıdaki linkten istersen indirebilirsin.
http://www.service.pioneer-eur.com/peeservice/RegistrInstrMan.nsf/(CountDownloadinInstructionManuals3)?openagent&ID=8ABAD15DC1DAFFE0C12572B20043ED74&Attachment=MAN-DEH-P7900UB-TU.pdf

Bende 7950UB aldım yakın zamanda, tavsiye ederim. İkisi arasında sanırım fazla bir fiyat farkı yok.

7950UB modeline USB bellek bağlayabiliyorsun, böylelikle CD derdinden kurtuluyorsun. Yüzlerce şarkıyı klasör klasör atarsın USB'ye teypten de istediğin gibi keyifle dinlersin.

Bu iki modelde motorlu kafa, bir tuşa basıyorsun güzelce açılıyor CD bölümü sonra iki parmak hareketiyle kafayı kolayca çıkarabiliyorsun.

NOT: 7900UB modelinin (ki 7950 ile çok az fark var arada) türkçe kullanma kılavuzunu aşağıdaki linkten istersen indirebilirsin.
http://www.service.pioneer-eur.com/...2B20043ED74&Attachment=MAN-DEH-P7900UB-TU.pdf

black vectra 7950 nin tr kullanma klavuzu lazım 7900 da olur verdiğin link açılmıyor
pioneerın sitesine de baktım ama orada da yok sana zahmet varsa haberleşelim dostum...

http://www.service.pioneer-eur.com/...2B20043ED74&Attachment=MAN-DEH-P7900UB-TU.pdf
tr kullanma kılavuzu linki çalışmıyor adresi tekrar verebilirsen çok makbule geçer

arkadaşlar ben dün aldım 7950UB modelini motorlu kafa, animasyonlu ekran var
ve çift amfi çıkışlıdır tesisat düşünnler için birebir alet...

Geri