photoshop kullanan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ajax sanki işi çözer gibi geliyor bana neticede her üye aynı ekran çözünürlüğünü kullanmaz.O zaman da ister istemez kaymalar olur. Bunun önüne geçmek gerek bence.

Emre yardımcı olamadım galiba,,, boşuna uğraştım,,,

Emre hala yapamadın mı???? konuyu gördüğün halde neden yazmadığınıda merak ediyorum???

Şimdilik herkese ayrı boyut işini yapamıyorum maalesef, Iphone java desteklemiyor, bazı androidler ise ajax ile sıkıntılı. Bir süre o iş yatacak gibi.

Banner da ise yukarıda dediğim gibi tasarım sol ve sağ #BC8B0A ile bitmeli ki, tasarım büyüdükçe o renk olacak devamı.

Durum bu.

evet emre ne yaptın???? 2 gün uğraştırdın beni,,, verdiğin ölçülerde,,, bi dene bakalım nasıl olacak,,,

Abi anlaşamıyoruz, dediklerimi okumuyorsun sanırsam, renk tutmuyor. Yaptığın renk benim verdiğim sitenin alt fon rengi değil. O yüzden çirkin duruyor.

,,, bi görelim,,,

Görelim, konudaki ilk mesajım:
Ama resmin sol ve sağ aşağıdaki kod gibi olmalı.
HTML code: #BC8A0D
RGB code: R: 188 G: 138 B: 13
HSV: 42.86° 93.09% 73.73%

15. mesaj
Atatürk daha baskın olursa sevinirim,
birde resmin altında koyuluk var ya sağ ve solda bitmeli sağ ve sol #BC8A0D olmalı, üst tasarıma uyması için. İnglizce de abi clup değil club :)

19. mesaj
Abi harika da alt kahveli çizgi sorun yaratacak tasarım da, geniş ekranlılar da sayfa genişleyince sağdan soldan kodu verdiğim turuncu fışkıracak, devamsız olacak, web için kaydersen koyalım siteye.

21. mesaj vs. vs.

Yeterli mi? Anlaşılmayan ne var burada? Sağ ve Sol o renk kodunda olursa siteye uyacaktır. Fazla kibar davrandım sanırsam, zorla söylettin bana ama gerçek şu ki, 2 gündür emek verdiğin tasarım uymuyor, kötü duruyor, sayfa düzenini bozuyor. Emeğe saygım sonsuz ama, istenilen şey, 4 mesajda yazmışım, tasarım yaptıktan sonraki mesajımı sanki önce söylemiş gibi alıntı yapıyorsun. Dikkat edersen ilk mesajda bu renk kodu olmalı demişim, sonra resim eklemişsin, alıntı yaptığım mesaj ona ve Atatürk'e hitaben. Mesajları sondan başa değil, baştan sona okuyun. Üzgünüm bu karşılıksız olarak verdiğin emeklerin bir işe yaramamış, olmamış. Bu benim hatam değil. Anlamıyorum sürekli ters gitme, uzatma peşindesiniz.

dur, yazacağım gereken cevabı,,

GT-I8552 cihazımdan gönderildi

Geri