photoshop kullanan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
'''Yeterli mi? Anlaşılmayan ne var burada? Sağ ve Sol o renk kodunda olursa siteye uyacaktır. Fazla kibar davrandım sanırsam, zorla söylettin bana ama gerçek şu ki, 2 gündür emek verdiğin tasarım uymuyor, kötü duruyor, sayfa düzenini bozuyor. Emeğe saygım sonsuz ama, istenilen şey, 4 mesajda yazmışım, tasarım yaptıktan sonraki mesajımı sanki önce söylemiş gibi alıntı yapıyorsun. Dikkat edersen ilk mesajda bu renk kodu olmalı demişim, sonra resim eklemişsin, alıntı yaptığım mesaj ona ve Atatürk'e hitaben. Mesajları sondan başa değil, baştan sona okuyun. Üzgünüm bu karşılıksız olarak verdiğin emeklerin bir işe yaramamış, olmamış. Bu benim hatam değil. Anlamıyorum sürekli ters gitme, uzatma peşindesiniz.''

önce bu üslubu hiç yakıştıramadığımı söylemek istiyorum, '''Yeterli mi, ne demek, ne yapmak istediğini anlayamadım, beni tahrik edip banlamakmıdır acaba, iş söyledin photoshop falan dedin, olabilir derseniz uğraşırım dedim, havalı olmuş falan filen dedin, hatta Nadir de beğendi bikaç tanesini, zemin rengi dedin yaptım, alt çizgi dedin yaptım, kahverengi zemin olmaz dedin yaptım, ardından yok ajax yapmıyor, yok java ıphone açmıyor, uymuyor falan dedin, konuya yazdığımı bildiğin yönetici panelinden gördüğün halde bi cavap yazmaya bile tenezzül etmedin, ben ısrarcı davranınca abi o iş olmuyo dedin, o da yukarda yazıyo zaten,
''Fazla kibar davrandım sanırsam, zorla söylettin bana ama gerçek şu ki, 2 gündür emek verdiğin tasarım uymuyor'' tabiki kibar davranmak zorundasın,, yönetici olman kötü davranacağın anlamına gelmez,
madem uymuyor, en başta diyecektin ki, hocam arkadaşın yaptığı tasarım iyi oldu onu kullanmaya karar verdim, lütfen boşa uğraşma, bende uğraşmazdım ve bu durm yaşanmazdı, sıkıntıyı anladığın halde yok YETERLİ Mİ? ANLAŞILMAYAN NE VAR? diye gereksiz şeyler söylüyosun, oysa özelden yazsan yada cep numaram var sende, yazsan yine yaşanmazdı bu durum,
sitede yönetici olman senin istediğim konuyu açarım, yardım isterim, takip etmesemde yazarlar bana gibi mi algılıyosun acaba, 2011 den beri üyeyim bu siteye, ve oldukça verimli zamanlar geçirdim burada, kalıcı arkadaşlar edindim, sitede belli bi seviyeyi korumak adına ara ara Savaş bey lede paylaşımda bulunurum, 3. Kapadokya buluşmamızı yapacağız,,,
4 mesajda yazmışım, tasarım yaptıktan sonraki mesajımı sanki önce söylemiş gibi alıntı yapıyorsun'' herşey ortada, neden yapayım dediğini? tasarım konusunda her dediğini yapıyorum ardından böyle ilgisiz bi muamele, nedenini sorduğumda da fırça! yol YETERLİ Mİ? YOK ANLAMADIN MI?
buradan tanıştığım arkadaşlarla son derece saygılı ve seviyeli diyaloglarım varken senin beni nasıl göstermeye çalıştığın ortada,,,
dediğim gibi ilk söyleyeceğin şeyi en son söylüyosun ve onuda kırıcı bi şekilde, biraz daha seviye ve yaşına uygun davranman dileğiyle,
bir dahada benimle ilgi paylaşımda bulunmandan rahatsızlık duyacağımı bilmeni istiyorum,,,

Çok alıngan bir tutumdasın. Üslup seçemiyorum. Teşekkür ettim, beğendim dedim, onu ettim bunu ettim ama gerçek şu ki inan hiç beğenmedim. Tahrik edilen benim, duymak istediklerin nedir bilmiyorum, beğendim dedim, teşekkür ettim olmadı, beğenmedim, olmamış diyorum o da olmuyor. Foruma katkısı olacağını düşünsem, ne gerekiyorsa yapar, onu oraya uydururdum, kimsenin şüphesi olmasın.

Seni neden banlamak isteyim ki? Stickerları gittin, çizdin, kestirdin, kargoladın, burada ücretsiz emek verdin, ortaya tasarım koydun, forum içi paylaşımların da ortada. Seni tahrik etmeme vs. gerek yok ki "21- Forum yöneticileri, mesaj ve üyelik hakları konusunda her türlü tasarrufa sahiptir ve açıklama yapma zorunlulukları yoktur." derim geçerim. Ama bunu neden yapayım?

Bu tartışma sana, bana, foruma fayda sağlamaz. Sen ücretsiz olarak emek verdin, bende fazlası ile veriyorum. Ortaya bir şey koydun, olmadı, anlaşamadık, beğendiremedin. Teşekkür ederim yaptıkların için, daha cevap vermiyeceğim konuya, sen haklısın, emeğin karşılık bulamadı.

[MENTION=43382]suluboya44[/MENTION],

sakin dostum, boşa uğraşma diye birşey yoktur zaten, sonuç değil, sonuca giden yol önemlidir.

İlk paylaştığınız resmi akşama evde hazırlayıp ekleyeceğim. Bu haliyle malesef "seamless transition" denilen olay olmuyor, arka plandaki yazıların silinmesi lazım, yani düz ve tek renk bir arka plan lazım.

bu arada Emre, benjamin'i de görmezden gelme, "Ana sayfa" ile "Profiliniz" arasındaki piksel uyuşmazlığı çok gözüme batıyor :D

2 resimden biri arıza çıkartıyor, düzeltebilirseniz eklerim :)

İlk sayfadaki benjamin.zip'e bak Emre, tamamı içinde olması lazım ;)

edit: bir yedek al ama istersen eskilerini her ihtimale karşı çünkü denemedim bunları...

Bilgisayar dünyasındaki teknik konuları bilmiyorum, o nedenle arkadaşların yaptığı teknik açıklamalar için bir fikir yürütemem ama çok değer verdiğim iki kardeşimin yaptığı son yazışmalar beni üzdü. Eminim ortada bir takım yanlış anlaşılmalar olmuş, o nedenle izin verirseniz son mesajlarınızı silmek istiyorum.

Ama o şekil olmaz ki,
Dikkat edersen resim
bc_18.gif

iken mouse üzerine geldiğinde
bch_18.gif

oluyor.

yoksa olur mu? Deniyim Anasayfayı

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 18:18 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 18:15 ----------

Oldu ama değişik oldu, sayfa açılırken, altfonun açılması uzun sürdüğünden önce turuncu, sonra siyah oluyor, yavaş bağlantı da. Anasayfa düğmesi bu şekil şimdilik.

bağlantı hızım hızlı kaldığı için pek fark edemedim açılıştaki durumu, ancak altta fazladan 1 piksel beyaz çizdi kalmış ana sayfa butonunda, diğerinin de değişmesi lazım uyumlu olması için :) Sonrasında arka fon da isteğe göre değiştirilebilir ilerde butonlar ile uğraşılmadan ;)

edit: şimdi gördüm, sadece ilk yüklemede oluyor, sonra önbellekte tutulduğu için görülmüyor...

Son düzenleme:
Geri