peugeot 308

pejo 407 bence daha güzel

peugeot'un sitesinde 308in uzuuuun bir tanıtım videosu var. aracın testleri üretimini falan anlatıyor. 307de yaşatılan hayal kırıklığını telafi edeceklerini söylüyor peugeot. ne kadar doğru bilemem. işyerinden biri 208 aldı dizel. çok memnun şu an. bahsettiğim videoda aracı kesinlikle beğenirsiniz çok kullanışlı görünüyor ama işte motoru aksamları nasıl olur bilemem. kabin görüntüsü güzel heralde, malzemesi de ama işte kullanmadım yorum yapamam.

208 daha piyasaya çıkmadı burak, 207'dir o :)

Bu arada Gerek 207 gerekse 308 gerçekten çok güzel araçlar. 308 her yönüyle piyasadaki en modern C segmenti otomobil. Araba alma arifesindeyken, 308'i test ettim, 90 bg'lik dizem motor muhteşemdi, ki ben 110 bg'lik olanı görmek istemiyorum, 308'i seçmememin yegane sebebi 307'den ağzı yanan insan bolluğudur, eğer problemsiz bir modelse 308, Golf'e de Astra'ya da takla attırır.

pug alıcağına astra alsın:D

Peugeot dediğin 205, 106 ve 306 GTI'da ibarettir.Gerisi hikaye...

206 yı da unutmayalım modifiyede o da bi efsane oldu

206 yı da unutmayalım modifiyede o da bi efsane oldu

205 dururken 206'nın lafı olmaz bence.Kaporta güzeli, apaçi arabası benim gözümde...RC ile şanslarını denediler ama 205 1.9 GTI'ın yerini dolduramadı.Gerçi yaşım itibarı ile bu konuda fanatiklik yapıyor olabilirim, mazur görüverin.:)

pug alıcağına astra alsın:D

hepinizin yorumlarına çok teşekkür ederim .

arkadaşım astra demişsin ama piyasada c segmenti otomobiller arasında alınabilecek en ucuz ve bence motor performansı en iyi araç gibi geliyor bana , corsa njoy cdti ile aynı fiyat hemen hemen , astra dizel sıfırları zaten sanırım 40 a kadar varıyor, yani corsa ile aynı fiyat ve daha üst sınıf bir otomobil olduğu için tercih edecez. opel kullanıcısı olarak sağlamlığı opeli aratırmı bilmiyorum ama sanırım 308 fena bi araç değil . . .

208 daha piyasaya çıkmadı burak, 207'dir o :)

Bu arada Gerek 207 gerekse 308 gerçekten çok güzel araçlar. 308 her yönüyle piyasadaki en modern C segmenti otomobil. Araba alma arifesindeyken, 308'i test ettim, 90 bg'lik dizem motor muhteşemdi, ki ben 110 bg'lik olanı görmek istemiyorum, 308'i seçmememin yegane sebebi 307'den ağzı yanan insan bolluğudur, eğer problemsiz bir modelse 308, Golf'e de Astra'ya da takla attırır.

pardon haklısın 207.

Peugeot dediğin 205, 106 ve 306 GTI'da ibarettir.Gerisi hikaye...

:good::good:
bu tasarım anlayışı sürdüremeği orantısız arabalar yaptığı için peugeot kendini bitirdi bence

Arkadaşlar peugeot 308 hakkında herhangi bir tecrübe edinmiş , kullanmış olan , yakınında veya arkadaşında olupda araç hakkında fikir sahibi olanların bana bu araba hakkında bilgi vermesini istiyorum , (yol tutuşu yakıt ekonomisi sağlamlık kullanılabilirliği vs )
aracı bir yakınım almak istiyor benden yardım istedi araştırmam konusunda alacağı model 1.6 diesel 90 beygir comfort modeli

teşekkür ederim . . .

süspansiyonlar opelden yumşak. alınabilir yani :)

Son düzenleme:
Geri