pejo 407 bence daha güzel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
peugeot'un sitesinde 308in uzuuuun bir tanıtım videosu var. aracın testleri üretimini falan anlatıyor. 307de yaşatılan hayal kırıklığını telafi edeceklerini söylüyor peugeot. ne kadar doğru bilemem. işyerinden biri 208 aldı dizel. çok memnun şu an. bahsettiğim videoda aracı kesinlikle beğenirsiniz çok kullanışlı görünüyor ama işte motoru aksamları nasıl olur bilemem. kabin görüntüsü güzel heralde, malzemesi de ama işte kullanmadım yorum yapamam.
206 yı da unutmayalım modifiyede o da bi efsane oldu
pug alıcağına astra alsın![]()
208 daha piyasaya çıkmadı burak, 207'dir o
Bu arada Gerek 207 gerekse 308 gerçekten çok güzel araçlar. 308 her yönüyle piyasadaki en modern C segmenti otomobil. Araba alma arifesindeyken, 308'i test ettim, 90 bg'lik dizem motor muhteşemdi, ki ben 110 bg'lik olanı görmek istemiyorum, 308'i seçmememin yegane sebebi 307'den ağzı yanan insan bolluğudur, eğer problemsiz bir modelse 308, Golf'e de Astra'ya da takla attırır.
Peugeot dediğin 205, 106 ve 306 GTI'da ibarettir.Gerisi hikaye...
Arkadaşlar peugeot 308 hakkında herhangi bir tecrübe edinmiş , kullanmış olan , yakınında veya arkadaşında olupda araç hakkında fikir sahibi olanların bana bu araba hakkında bilgi vermesini istiyorum , (yol tutuşu yakıt ekonomisi sağlamlık kullanılabilirliği vs )
aracı bir yakınım almak istiyor benden yardım istedi araştırmam konusunda alacağı model 1.6 diesel 90 beygir comfort modeli
teşekkür ederim . . .