1.4 hdi peugeot 206 model arac uzun yolda en ekonomik suruste en az kac litreye kadar dusebilir? yuzde kac litre yakar? ayrica eco motora sahip 70 ps
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.4 hdi peugeot 206 model arac uzun yolda en ekonomik suruste en az kac litreye kadar dusebilir? yuzde kac litre yakar? ayrica eco motora sahip 70 ps
bende var 206 HDI, 4 senedir baya uzun yol yaptım;
4 kişi+ full bagaj + klima açık 90-100 km arası ortalama hız. 4.3 litre/100 km //2 kişi İstanbul Ankara 140 km ortalama hız klima kapalı 5 litre.[/QUOTE]
Emin msnz?
bende var 206 HDI, 4 senedir baya uzun yol yaptım;
4 kişi+ full bagaj + klima açık 90-100 km arası ortalama hız. 4.3 litre/100 km //2 kişi İstanbul Ankara 140 km ortalama hız klima kapalı 5 litre.[/QUOTE]
Emin msnz?
tabiki eminim 8 senedir bizde olan ve 4 senedir benim kullandığım araba. depoyu fullerim yolumu yaparım sonra tekrar fuller. Gittiğim yolla aldığım mazottan de bu değerleri bulurum.
tabiki eminim 8 senedir bizde olan ve 4 senedir benim kullandığım araba. depoyu fullerim yolumu yaparım sonra tekrar fuller. Gittiğim yolla aldığım benzinden de bu değerleri bulurum.
Peugeot un dizellerinin ne kadar tutumlu olduklarını ben de çok iyi biliyorum.Amcamda 406 2.0136 hpli dizeli var.Klimalı ortalama 6.8 yakıyor...Değerlere sözüm yok ama 140 kmde 5 litre yakıyor,100 kmde klimalı ve bagajı dolu hlde 4.3 lt yakıyor yzmışsınız.Ona şaşırdım..