Büyük geçmiş olsun ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saol abi hiç sorma arkdaşa vermiştim pasta cilasını yap die oda bu hale getirdi....
aracın kaskosu var ancak alkol raporunu alamadım daha pzt çıkacak %70 alkollü olabilir şerefsiz bilmiyorum ne yapacam
Arkadaşlar çok teşekkür ederim allah daha beteerinden saklasın diorum kendimi teselli ediyorum![]()
Büyük geçmiş olsun. Zor bir durum hakkaten. Öncelikle arkadaşına acil şifalar dilerim. Sonrasında zararın telafi edilir inşallah..Emanet konusunda verip kötü olmaktansa vermeyip kötü olmak taraftarıyım hep..Allah korusun..
Arkadaşlar Öncelikle Çok teşekkür ederim Herkezden Allah Razı olsun
Şimdi Arkadaşım Tamam şerefsiz demem lazım ama düşündüğüm gibi alkollü çıktı Bugün raporunu aldım %189 alkollü çıktı kaskodanda para alamıyorum üstelik cezalar vb şeyleride ödeyeceğim.. ödeme durumunda olduğunuda zannetmiyorum ondan sinirimden ne diyeceğimi bilmiyorum şerefsiz ne şerefsiz emanet araba tamam aldın gezion bişi demedim bide üstüne üstlük bide içiyorsun direksiyon başında hız yapıyorsun ve sonuççç bu şerefsizlikten başka bişey değilde nedir açıklarmısınız