Perte Çıkan Aracımın Resimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihanbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cihanbey

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar
Kayaşta aracımı görmek için gittim ama ne görim polisin dediği kadar varmış işte resimler

08082010042.jpg

08082010043.jpg

08082010046.jpg

08082010045.jpg

Erhan geçmişolsun
Aracı alalı fazla olmamıştı nazarmı değidi ne oldu.
kasko vs varmıydı nasıl bu hale gelmiş.

çok geçmiş olsun Erhan.Daha da yeni almıştın.Nasıl oldu bu kaza :(

Geçmiş Olsun.

cok gecmiş olsun

Geçmiş olsun.
Nasıl oldu ki bu kaza?

o tavan nasıl yırtılmış öyle.. geçmiş olsun..

Erhan geçmişolsun
Aracı alalı fazla olmamıştı nazarmı değidi ne oldu.
kasko vs varmıydı nasıl bu hale gelmiş.

Saol abi hiç sorma arkdaşa vermiştim pasta cilasını yap die oda bu hale getirdi....
aracın kaskosu var ancak alkol raporunu alamadım daha pzt çıkacak %70 alkollü olabilir şerefsiz bilmiyorum ne yapacam

Arkadaşlar çok teşekkür ederim allah daha beteerinden saklasın diorum kendimi teselli ediyorum :cry:

Kısaca Kazayı Anlatayım Polis tutanağına göre;
Ankara hipodrom caddesi üzerinde seyir halinde iken ulaştırma kavşa içerisinde direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağında bulunan kaldırıma aracın sağ kısmı ile çarptıktan sonra 70 metre savrularak yolun sol kısmında bulunan köprü altındaki köprü mantarlarına çarparak 39 metre takla atmış ...
ve bu hale gelmiş şuan kendisi hastenede yatıyor bilinci kapalıymış sanırım ...
Dua ediyorum inş alkollü çıkmaz die çıkarsa yandığımın resmidir.
Toplatsam bile anası danasını geçer hesabı kaba bir hesap yaptım ve yaptırdım en az 10-12 lira yer die düşünüyorum

Arkadaşlar Vatandaş Alkollü çıksa Bende Kasko Firmasını mahkemeye versem Bir sonuç alabilirmiyim Yada ona benze birşeyler fikirlerinizi bekliyorum...

Kısaca Kazayı Anlatayım Polis tutanağına göre;
Ankara hipodrom caddesi üzerinde seyir halinde iken ulaştırma kavşa içerisinde direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağında bulunan kaldırıma aracın sağ kısmı ile çarptıktan sonra 70 metre savrularak yolun sol kısmında bulunan köprü altındaki köprü mantarlarına çarparak 39 metre takla atmış ...
ve bu hale gelmiş şuan kendisi hastenede yatıyor bilinci kapalıymış sanırım ...
Dua ediyorum inş alkollü çıkmaz die çıkarsa yandığımın resmidir.
Toplatsam bile anası danasını geçer hesabı kaba bir hesap yaptım ve yaptırdım en az 10-12 lira yer die düşünüyorum

Arkadaşlar Vatandaş Alkollü çıksa Bende Kasko Firmasını mahkemeye versem Bir sonuç alabilirmiyim Yada ona benze birşeyler fikirlerinizi bekliyorum...

Arkadaşım öncelikle tekrar büyük geçmiş olsun, mal geri gelir, can geri gelmez, inşallah aracı kullanan arkadaşın iyileşip sağlığına kavuşur. O sağlığına kavuşsun gerekirse arabanı da yaptırır, paranı da verir. , buradan da şu dersi çıkaralım arkadaşlar, kesinlikle emanet kimseye araba vermeyelim, veriyorsak bile yanında biz de olalım.

Arkadaşın alkollü çıkarsa kasko firmasının sana imzalattığı sözleşme vardır, onu iyice oku sözleşme maddelerini, orada aksi bir durum yoksa paranı alırsın. Aksi bir durum varsa alamazsın. Bu durumda, aracını ,, parça parça satarak zararının büyük bir kısmını karşılayacağını düşünüyorum,

Son düzenleme:
Geri