Performans Istiyorum...

C SINIFININ LIDERI SIZ CE NE OLMALI

• NİSSAN PRİMERA

Oy: 7 5.1%
  • OPEL VECTRA

Oy: 85 62.0%
  • TOYOYA AVENSİS

Oy: 44 32.1%
  • RENAULT MEGANE

Oy: 1 0.7%

• Kullanılan toplam oy
    137
yani araçta artı ne var bakmıyım amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok

megane diğerlerinden bi sınıf altta yani astranın sınıfında vectrayla karşılaştırmayınız :)

iyi günlerde kazasız belasız bin ben kişilerin fikrine saygı duyarım benim seçimimde bu ama neden başkalrının yaptığı işe çamur atıyorsunu ki ben o 10 yıl önce üretilen araca binerim ayrıca şahine serçeye broadwey e binen de insan illa vectra mercedes bmw mi olması gerekiyor sen arabası olmıyana sor bakalım o 10 yıllık kasa olan arabaya binermi binmezmi

Teşekkür ederim, benim yaptığım çamur atmak değil sorgulamak. Fikrine saygı duyarım tabiki ama hayretimi ifade etmeye çalıştım. Konuyu başka yerlere çekmeye çalışmışsın ama ilgisi yok, Şahine, Serçeye, Boadway'e binenler 5-8-10 bin YTL yerine 20000 YTL verip binerlerse onları da sorgularım ben. Kıyasladığın şeylere dikkat et, mesele 10 yıllık arabaya binmek, binmemek değil. 10 yıllık arabaya 3-4 yıllık araba parası vererek binmek..Biraz düşünmenin sorgulamanın kimseye zararı olmaz. Önyargıları aşmak lazım...

peki siz haklısınız

ayrıca insanlar gençken farklı düşünüyor belki ben de 28 yaşında olsam senin gibi düşünürüm yaş olmuş 40 neyi arıyacam

yani araçta artı ne var bakmıyım amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok

Ne demek istediğinizi anlamadım yine...Ama tekrar söylüyorum 31000 YTL ye satılan 2005 model Astra H Elegance veya Cosmo' larla Astra Classic II yi bi kıyaslayın, özelliklerini inceleyin ondan sonra savunun burda...

isteklerin sonu yoktur 26 000 ytl verip onu alacağıma 30 000 ytl verip öbürünü alırım bunu üretmek zor deil bunu adamın arkadaşı söyler ama + sını sen borç ver desen kaçar

ayrıca insanlar gençken farklı düşünüyor belki ben de 28 yaşında olsam senin gibi düşünürüm yaş olmuş 40 neyi arıyacam

Buna bişey diyemem işte, keşke baştan söyleseydiniz :D Babama kalsa Murat 124 en iyi araba onun için :D

BEN OLSAM bende yeni teknoloji varken bi öncekini aynı paraya sırf modeli için tercih etmezdim..

bana üzerine para versen 2006 astra hb ye binmem ne yamuk yumuk
şimdide dersinizki astra hb 2006 ya binen adam zevksizmi

Geri