Performans Istiyorum...

C SINIFININ LIDERI SIZ CE NE OLMALI

• NİSSAN PRİMERA

Oy: 7 5.1%
  • OPEL VECTRA

Oy: 85 62.0%
  • TOYOYA AVENSİS

Oy: 44 32.1%
  • RENAULT MEGANE

Oy: 1 0.7%

• Kullanılan toplam oy
    137
başka söze gerek yok diilmi arkadaşlar bizde 2 tane opel vectra ve astra ikisi arasında hangisi vectra tabiki balina gibi maaşalllah

başka söze gerek yok diilmi arkadaşlar bizde 2 tane opel vectra ve astra ikisi arasında hangisi vectra tabiki balina gibi maaşalllah

Ne demek istediğini anlayamadım...

vectrayı bırakın adamlar astra clasicc II yi hala üretiyor satıyorlar tabi belli ülkelerde olsun o ülkede o segmentte daha iyi araba yoksa sonuna kadar üretim arabalar taş gibi evet ölüsü bile 1000 çeker

Hala üretilmesi bir tarafa hala alanlara hayret ediyorum. Hazır seni bulmuşken sorayım. O paraya neden 2. el yeni kasasını almayı düşünmedin. Zevk meselesi tabiki ama teknoloji ve donanım da gelişiyor sonuçta. Sanırım 1998'de çıktı o kasa ve 10 yıl geçmiş aradan. Astra Classic II bu 10 yılda ne kadar gelişmiş acaba, 1998 veya 2000 modeline göre ne gibi eklentiler var bilgilendirirsen sevinirim. Ama ben hayatta 26000 YTL verip sıfır Astra Classic II almam, ne eklenirse eklensin...

Neden 2 el alayım bilmediğim araç
0 herzaman iyidir
ayrıca o araç 26000 deil 31000 ytl yi fuluyor
ne arıyorsun
abs
çelik cant
radyo cd çalar
hava yastığı
ideal motor gücü(hız meraklısı deilim)
güvenlik
yani 6 hava yastığımı yok
elektronik dreksiyon
elektronik gaz pedalı
başka ne arıyorsun hala üretilip satıldığına göre başka hangi araba firması 10 yık boyuınca aynı kasayı üretti
ben söyliym renault 12 modeli
ha klima yazmadım ister elekronik ister manuel bu arabada var uçmasınımı istiyorsunuz oda olsa tamam motoru dayenilediler ayrıca TWİNPORT

ayrıca 26 000 ytl verip 0 arabaya binmessin ama 2 el vectraya binermisin ?

Neden 2 el alayım bilmediğim araç
0 herzaman iyidir
ayrıca o araç 26000 deil 31000 ytl yi fuluyor
ne arıyorsun
abs
çelik cant
radyo cd çalar
hava yastığı
ideal motor gücü(hız meraklısı deilim)
güvenlik
yani 6 hava yastığımı yok
elektronik dreksiyon
elektronik gaz pedalı
başka ne arıyorsun hala üretilip satıldığına göre başka hangi araba firması 10 yık boyuınca aynı kasayı üretti
ben söyliym renault 12 modeli
ha klima yazmadım ister elekronik ister manuel bu arabada var uçmasınımı istiyorsunuz oda olsa tamam motoru dayenilediler ayrıca TWİNPORT

Off 31000 miş, çok ilginç ya :D Kardeş bu saydığın özellikler standart her arabada olan özellikler :) 31000 YTL verince ben çok şey ararım o arabada. Dış görünüşü bir tarafa içinde bana sunduğu konfor ve donanıma bakarım. Hala hayret etmekteyim o araçları sıfır alanlara. 2. el neden alayım bilmediğim araç demişsin ya, git 70 YTL ver yetkili servise bildiğin araç olur. Sanki sıfır alınca hiç sorun olmuyor mu ? Garantin mi var buna ???

ayrıca 26 000 ytl verip 0 arabaya binmessin ama 2 el vectraya binermisin ?

Hehe evet binerim, hemde büyük bir keyifle binerim :D Çünkü aracımı ikinci el aldım ve büyük bir keyifle binmekteyim (maşallah diyim nazar değmesin) Hemde bahsettiğin fiyatın altında...

ya tabiki yok ama senin bahsettiğin araba astra II nin en alt modeli içinde hiç bir şey olmıyanı
ayrıca siz söyleyin bakalım artı ne olabilir

iyi günlerde kazasız belasız bin ben kişilerin fikrine saygı duyarım benim seçimimde bu ama neden başkalrının yaptığı işe çamur atıyorsunu ki ben o 10 yıl önce üretilen araca binerim ayrıca şahine serçeye broadwey e binen de insan illa vectra mercedes bmw mi olması gerekiyor sen arabası olmıyana sor bakalım o 10 yıllık kasa olan arabaya binermi binmezmi

Artı ne mi olabilir, benim saymama gerek yok burada. Fiyatı 31000YTL olan bir Astra H Elegance veya Cosmo'ya bakarsan ilanlardan ne olabilir ne olmalıdır görürsün.

Geri