Performans Istiyorum...

C SINIFININ LIDERI SIZ CE NE OLMALI

• NİSSAN PRİMERA

Oy: 7 5.1%
  • OPEL VECTRA

Oy: 85 62.0%
  • TOYOYA AVENSİS

Oy: 44 32.1%
  • RENAULT MEGANE

Oy: 1 0.7%

• Kullanılan toplam oy
    137
ben 2,0 vectra diorum

listedeki 4 aracıda kullandım bana en çok keyif veren primera oldu.özelliklede geri vitese takınca arkayı renkl olarak ekrana getirmesi çok hoş

ssahin' Alıntı:
listedeki 4 aracıda kullandım bana en çok keyif veren primera oldu.özelliklede geri vitese takınca arkayı renkl olarak ekrana getirmesi çok hoş
sırf göz boyama işte ;) bende bindim primera ya ilk çıktığında bana okadar keyif vermedi açıkcası

opelin ölüsü bile yeter

opelcilere bu soru sorulur mu ya

Primera Nissanın yüz karası bir araçtır, hamur kıvamında vitesler, cansız motor ve kesilmeye trim sesleri insanı çileden çıkartır.

Avensis klasik toyota tadında. Ruhsuz ve düşük kalitede özensiz bir içöilik var. Sürüşü keyifiz. Ama sağlam ve masrafsız.

Megane hiç alınmasz. Süper hissiz bir direksiyon ve fren pedalı istiyorsan o ayrı tabi. Berbat konsol tasarımıda cabası, zaten performansındada övülecek bişey yok. Klasik franszı probleride yanında bonus.

Bence Vectradan şaşma. Alman a alıştıysan başkası zor senin için. Bir iki kusura katlanırım dersen Alfa 156 al. Yada hem sorunsuz hem güzel Accord da olabilir, elbetteki biraz daha yüksek bütçe lazım. Ama tercih listen çok kötüydü gerçekten. :)

Benim düşüncemde 2.0 vectra.

şimdi geçenlerde 2,0 bi 2000 model avensisi olan arkadaşım bana hava attı. avensis benim vectra b ye (99 model) nal toplatırmış. kaykışta bile beni ekermiş. tabi benimde yarış yapalım diyecek halim yoktu. sen öyle bil dedip geçtimdi.

eğer arabanız garantide değilse güzel bi yazılımla performansı hissedersiniz aracınızda bence

Arkadaşlar Vectra C Ile Performans Sorunu Yasiyorum.lutfen Bana Yardimci Olun... Motorla Oynamadan Performansta Nasil Degisiklikler Yapabilirim? Bikac Kisi Buji Filan Dedi Ama Anlamadim....

Eğer hem performans hemde Vectra C istiyorsan aracını satıp 2.0 Turbosunu al. Ben senin yerinde olsam öyle yapardım, tuningle falan uğraşmak yerine. Tercih meselesi tabiki...

vectrayı bırakın adamlar astra clasicc II yi hala üretiyor satıyorlar tabi belli ülkelerde olsun o ülkede o segmentte daha iyi araba yoksa sonuna kadar üretim arabalar taş gibi evet ölüsü bile 1000 çeker

Geri