Pazar temizliği:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sapphire
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cüneyt abi eline sağlık.Ben yeni girdim tatile anca yazabildim :( İnşallah bu pazar beraber yıkama yaparız.
Gökay abi benim araba da za plaka :D
Bu arada o passatı da tek geçerim.Onun keyfi de bambaşka :)
Pazar günü yıkama makinasıyla gelirsen çok güzel olur,bol bol fotoğraf çekeriz;)

cüneyt abicim parlatmışsın kazasız belasız..

Teşekkür ederim Selçuk..Önümüzdeki Pazar günü daha detaylı temizlik var:)

bende bugün yaptım abi meguiars nxt boya koruma ile 2 saat uğraştım ama değdi diyebilirim.

Meguiars nereden aldın?Ben Turtle Wax kullanıyorum genelde..

Pazar günü yıkama makinasıyla gelirsen çok güzel olur,bol bol fotoğraf çekeriz;)
Tamam abi inşallah yapacağız.Ama ben de cila isterim :D .Araba 6 yaşında hiç pasta cila görmedi :D:D.Metalik renkte işlem farklı mı?

Meguiars nereden aldın?Ben Turtle Wax kullanıyorum genelde..

hepsiburadadan almıştım 65 tl ydi ben aldıktan sonra başka bir arkadaşa almak istedik yaklaşık 3 aydır temin edilemiyor. Meguiarsın kendi sitesinde dahi yok.

İnanırmısın abi tamponlar ve jantlar dahil olmak üzere 1.5 ay ara ile 3 kez uyguladım bugün. Hala 1 uygulamalık var içinde ne bereketliymiş yahu.

Tamam abi inşallah yapacağız.Ama ben de cila isterim :D .Araba 6 yaşında hiç pasta cila görmedi :D:D.Metalik renkte işlem farklı mı?
Farklı bir işlem yapmadım,sen gel yaparız.Kipa'dan malzeme alabiliriz gerekirse..

hepsiburadadan almıştım 65 tl ydi ben aldıktan sonra başka bir arkadaşa almak istedik yaklaşık 3 aydır temin edilemiyor. Meguiarsın kendi sitesinde dahi yok.

İnanırmısın abi tamponlar ve jantlar dahil olmak üzere 1.5 ay ara ile 3 kez uyguladım bugün. Hala 1 uygulamalık var içinde ne bereketliymiş yahu.
Ben de Meguiars denemek istiyordum,1 uygulamalık kadar Turtle wax kaldı.

Yarın belki far boyatmak için İzmire gideceğim.Pazar sabah halledelim :)

Geri