Pasta + Cila + Boya koruma 130TL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alpmurat

Kayıtlı Kullanıcı
09-Aydın
Arkadaşlar bugün aracımı yıkatmaya gittim. Zaten dükkanın işletmecisi arkadaşım. Bana Pasta + Cila + Boya koruma (Aracım beyaz) 130Tl fiyat çekti sizce. Bu fiyat pahalımı yoksa uygunmu bu arada kullanacağı ürünler sanmıyorum ki otowax felan olsun. Toptancısından aldığı ürünler olacak.
Bu arada otowax ta felan ne kadar bilgisi olan yazarsa sevinirim

Ben de autokinge sormuştum 2 gün önce 300 milyonlu bişey dedi önce sonra kasko indirimi ardından birde kamu çalışanı indiriminden sonra 130 milyona kadar düştüler. Onların ne kullandıklarını ben de bilmiyorum. Yani pasta cilayı da bilmiyorum aslında nedir ne degildir...

130 iyi bir rakam gibi ama işi hakkıyla yaparsa tabi arkadaşınızı siz daha iyi tanırsınız :)

130 iyi bir rakam gibi ama işi hakkıyla yaparsa tabi arkadaşınızı siz daha iyi tanırsınız :)

işte problem orada adam döve döve araba yıkatıyoruz :D hoş gelen arabaları 10dk bitiyor benimki için 1,5 saat uğraşıyor :D ama pasta, cila, boya koruma nedir bilmiyorum :D

sonax pro boya koruma ve temizleme işlemi 360 tl :) eğer yaptıracağınız yerin işciliği güzel ise hiç düşünmeyin

sonax pro boya koruma ve temizleme işlemi 360 tl :) eğer yaptıracağınız yerin işciliği güzel ise hiç düşünmeyin

ohaa :eek: Aydında reklam amaçlı boya koruma yapmıştı bu adamlar ben sallamadım :) bilseydim bu kadar pahalı olduğunu :D

açıkçası ben bilmiyorum böle işlemlerin ne tuttuğunu 150 200 liraya yaptıklarını duydum gayette güzel oluyomuş ama böle şeleri kendim yapmak daha keyif verici

ohaa :eek: Aydında reklam amaçlı boya koruma yapmıştı bu adamlar ben sallamadım :) bilseydim bu kadar pahalı olduğunu :D

kopmle nano guard uygulama 800tl :D ama hakkını vermek lazım tavandaki 2cm i aşmamış sigara yanığını bile düzeltiyolar

Fiyat fena değil ama kullanılan ürümler önemli..

İzmirde 200 tl ye meguiars uygulaması yapan biyer var onun dışında ben şahsen malzemeleri kendim alıp yapçam en kısa zamanda yogunluktan boş vakit buldugumda.

Geri