Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zekice bir cevap oldugu asikar Çunku ben oyle sokulup acilip temizlenir birsey olmadigini biliyordum ama acaba baska birseymi yapiyorlar bunun cevabini almak istedim
Zekice bir cevap oldugu asikar Çunku ben oyle sokulup acilip temizlenir birsey olmadigini biliyordum ama acaba baska birseymi yapiyorlar bunun cevabini almak istedim
Benim araç genellikle böyle kullanılmıştır zaten Yavuz Ev ile iş arası 5 kilometre desek, İstanbul trafiğini zaten konuşmuyorum; 70 km/h hayal zaten bizim için, dolayısıyla illa görürdüm diye düşünüyorum
Ama şu var, bu şehirde bol bol yokuş çıktığımız için ve sıkışık trafikten çıktıktan sonra dellenmeye paralel olarak illa ki devirli kullanıldığından araç, DPF için olumlu bir durum gerçekleşiyor sanırım. Bir de sadece 2 sefer hariç olmak üzere aracın tüm yakıtlarını Shell'den V-power olarak aldım. Millet DPF görmek istemez, biz de nasıl oluyor diye bir görelim istiyoruz, hayat enteresan
slm arkadaşlar ben yeni üye yalovalı 1500 km de bendede partikül uyarısı geldi benim merak ettiğim husus partikül temizliği manüel olarak yapılamıomu müsait olduğumuz zaman bilen varmı.