o zmn trb lular bi liste yapalım bakalım eklenelim görsün millet bir kez daha
BİZE HER YER TRABZON OLDUĞUNU)
1- 61TS061
2- karabek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zmn trb lular bi liste yapalım bakalım eklenelim görsün millet bir kez daha
1- 61TS061
2- karabek
kocum sen bencilsin karadenizi boluyosun ıyıdere koprusunden gecırtmem senı haberın olsun bızım sınıro zmn trb lular bi liste yapalım bakalım eklenelim görsün millet bir kez daha
1- 61TS061
2-
ilköğretim matematikten arkadaşlarım vardı benimde samsunlu samet vardı seninle aynı dönem onlarda bende seninle aynı dönemim 2003 girişliyim evimizde karşılıklıymış hefatih spora gitmiştim 1 buçuk ay falan telefoncuda öyle biyerki hem bakkal hem telefoncu
mirandayı falanda bilirim dünya iletişime giderdik biz nete şenol abinin yanına sabahladığımız günleri bilirim sokaklarda fakültede
kocum sen bencilsin karadenizi boluyosun ıyıdere koprusunden gecırtmem senı haberın olsun bızım sınır
akıllı ol![]()
samet adil ev arkadaşlarıydı zaten bunlar fatih vardı ev arkadaşlar sınıf öğretmenliğinden tanıyorum hepsini gitar çalıyodu adil zaten benim isimde samet ktü kartallarını biliysundur okulda? gökay kamil serdar falan grubu ilk kuran kamil gökay ben bide kampüsten ersin die bi arkadaş 4 ümüz kurduk b,çok çaba sarfetmiştik şimdide kampüsten bi arkadaşımız yürütüo rizeye trabzona samsuna akçaabata grupca kalabalık gidiyoduk otobüs kaldırıyodukben biyomedikal okuyodum myo da sonra tıp fakültesine taşındı bizim bölüm ama ben hep söğütlüdeydim hiç değiştirmedim evi