park sensörü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lampard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lampard

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar geçenlerde aracıma park sensörü taktırdım arabayı sabahları soğukta çalıştırım geri vitese taktığımda park sensörünün 2-3 dakika sonra devreye girdiğini farkettiim aynı zamanda geri vites ışıklarıda geç yanıyor.havalar soğuk olduğu için bu durum normalmidir yoksa geri vites müşürü mü sorunlu

müşhir.

park sensöründe sorun vardır sanırım bende de var soğukta çalıştırdım denedim yeni taktırmıştım eksi derecede denedim herhangi bir sorun yok ekranda çalışıyor ses te hemen devreye giriyor.

park sensöründe sorun vardır sanırım bende de var soğukta çalıştırdım denedim yeni taktırmıştım eksi derecede denedim herhangi bir sorun yok ekranda çalışıyor ses te hemen devreye giriyor.
geri vites ışıklarının da geç yanması park sensörünün arızalı olmama ihtimalini güçlendiriyor

geri vites ışıklarının da geç yanması park sensörünün arızalı olmama ihtimalini güçlendiriyor

aynen. sensör gücü geri vites lambasından alır. Geri vites lambası geç yanınca / yanmayınca sensörde güç almadığından devreye girmiyor. geri viters müşüründe sorun var gibi...

resimlerin mevcut mu kardeşim. saygılar.

Geri