Park halinde park lambası açık kalabiliyor mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memuka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

memuka

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba;
Hani bazen park ettiğinizde bir yanınız biraz daha yolda kalır, işte bu gibi durumlar bazı otomobillerde gördüğüm ve duyduğum kadarıyla Opellerin de bir çok modelinde olan bir seçenekle yoldan taraftaki park lambalarını açık bırakabiliyormuşuz.
Opel Astra larda böyle bir opsiyon var mı varsa nasıl çalışıyor? Yardımlarınız için saolun.

Vallaha ilk defa duyuyorum hatta bir yaşıma daha girdim arkadaşım..Ben duymadım böyle birşey olduğunuda sanmıyorum...Eğer doğruysa çıkar şimdi...

benim gördüğüm bazı araçlarda o tarz bi özellik var ama sinyale bağlı
sinyali ne tarafa doğru açık bırakıp aracı stop edersen o tarafın parkları yanık kalıyo

benim gördüğüm bazı araçlarda o tarz bi özellik var ama sinyale bağlı
sinyali ne tarafa doğru açık bırakıp aracı stop edersen o tarafın parkları yanık kalıyo

hatta ilk basta bilmiyordum,farlar bozuldu sandim :)

araba istop edince sinyali hangi tarafa cevirirsen o taraf yaniyor

Vaybe...

Mercedeslerde Vardi Benim Vectradada Var Park Ettiğinde Araci Stop Etmeden önce Sinyal Kolunu Yola Gelen Tarafa Getirip Aracini Stop Edersen O Tarafin Parklari Yanik Kalir Araç Sen Inip Kapiyi Kapatincaya Kadar Ikaz Verir Kapi Kapaninca Ikaz Kesilir. Seninde Istediğin Bu Galiba. Vectra B Lerde Var Bu özellik Muhtemelen Diğer Opellerdede Vardir.

Üye arşivi başlığı altında tanıtım yapılana kadar,başlığınız kilitli tutulacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri