park halinde araçıma vurdular

İşte kaskonun avantajı bu gibi durumlarda var. Sizde kasko olsa, kasko şirketiniz karşısında bu experin çenesi böyle çalışamazdı. Hasarsızlık indiriminiz gitmeden hiç uğraşmadan olay biterdi..

Bence blöfü görün.. Mahkemeye ver deyin. Resimleriniz var, karşı tarafın tutanağa yazdığı ifade de var. Kimse kimseyi bağlayamaz. Karşı taraf tutanağa yazdıkları varken ifade değiştiremez. Tutanakta yazılan yazılmış.
Bir de tavsiye;
Tekrar mahkeme lafı ederse, hemen verin deyin. ve beni düzenbazlıkla suçlamış olacağınız için ben de karşı dava açacağım deyin.. İfadeler ve fotoğraflar var ve olay bu seviyeye gelmeden forumlarda paylaşmıştım deyip forumdaki mesajlarım var,düzenbaz olsam bunu ortalığa yayar mıydım deyin. Nasıl olsa haklı çıkacağım. uğradığım bu haksızlığı, iftirayı ve sizinle uğraşırken olan iş kaybımı tazmin ederim deyin. Bakın ne olacak...

çok geçmiş olsun.

bu konuda hakkında çok çeşitli fikirler söyleniyor kimisi versin mahkemeye diyor blöf yapıyordur diyor.kimiside boş ver uğraşma 500 600 liralık hasar için diyor.sigorta şirketinden arayan adama bende verin kardeşim dedim mahkemeye burada araması gereken kişi ben değilim benim aracıma vuranı arayın siz bu araca vurduğunuzda bu hale geldimi diye dedim yada inandırıcı gelmiyorsa benim arabamı yaptırın gidin paranızı karşı taraftan alın dedim.yok yapmıyorum dersenizde mahkeme orda buyurun verin dedim bu gun akşama kadar onaylandı veya onaylanmadı sorun değil dedim ben kendim yaptırır faturasınıda anadolu sigortaya gönderirim dedim bakalım ne cevap verecekler.

Keşke sigorta şirketleri reklamlarındaki gibi olsalar...

ilkercim tekrardan gecmiş olsun bu kısmetsizlik ya vallahi billahi git bi kurşun döktür araba için ya nedir bu sigorta şirketide verecekse versin mahkemeye rapor tutulmuş şöfer imza atmış yani isteyen istedigi yere gidebilir ...

çok geçmiş olsun haftasonuda benim başıma geldi sol arkadan sürtmüşler arka çamurluk ağzı eğilmiş...Babama eeee ödeyecekler demi dedim,verdiği cevap:

-amaaaan boşverrrrr,zaten komple boyatacağız :kop:

bu yüzden içinizden arabamı vurmak istiyorum diyen bana uğrasın :D

zaten komple boyatacağız :D

geçmiş olsun

siz niye komple boyatıyorsunuz boya kötü durmuyor sadece parlatılması gerek

ilkercim tekrardan gecmiş olsun bu kısmetsizlik ya vallahi billahi git bi kurşun döktür araba için ya nedir bu sigorta şirketide verecekse versin mahkemeye rapor tutulmuş şöfer imza atmış yani isteyen istedigi yere gidebilir ...
bende ona guvenerek öyle dedim daha sesleri çıkmadı

arkadaşlar eksperle uzlaşamadık biz tutanaktan feragat etmedik onlar onaylamadı konu askıda kaldı arabayı yaptırdığım servis biz yapalım faturayı yollayalım ödenir veya mahkemelik oluruz dedi.bizde başladık arabayı yaptırmaya öncelikle zarar gören iki tamponun yerine gidip vectra cdx tamponu aldım ön arka önler için cdx sis farı ve cdx merceksiz far aldım iki tane hafta sonuna çıkacak umarım.

sigorta şirketi ödeme yapmamasının bir nedenide karşı taraftaki araç olabilir.e5 te giderken l300'e arkdan vurdular bizim arka tampon ve bagaj kapağı yamuldu vuran arabada sadece çizikler vardı tutanağı tuttuk hastane raporuda vardı elimizde exper gelip bakmış onay vermedi sebebide bize vuran araç daha önce 8-9 kaza yapmış ve çok yüklü tutarlar ödenmiş bu yüzden sigorta şirketi yalan kaza tutanağı diye çok uğraştırmışlardı...

Geri adım atma abi hakkını sonuna kadar ara arac surucusu dogruluyorsa neden expertiz kendi kafasına göre iş yapıyor ilginç.

Geri