park halinde araçıma vurdular

gecmis olsun Ilker.yahu nedir bu senin cektigin milletten kir su seytanin bacagini da rahat et bir kac ay..
abi bilmiyorumki nazara mı geliyoruz gözemi geliyoruz anlayamadım allah beterinden korusunda bir oh diyemedim gitti abi

ilker nedir senin bu başına gelenler anlamıyorummmm

geçmiş olsunnn

arabayı da pek sağlam yerde park edilmemiş gibi duruyoırr

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Geçmiş olsun

ilker nedir senin bu başına gelenler anlamıyorummmm

geçmiş olsunnn

arabayı da pek sağlam yerde park edilmemiş gibi duruyoırr
kardeşim ben anlayamadımki size anlatayım araba ile başıma gelenleri.araba park yerine gelince sokak arası işlek desem değil işlek değil desem değil acaip bi sokak arası yinede saol kardeşim.

Geçmiş olsun İlker. Bu araba sana pek yaramadı gibi, neyse Allah beterinden korusun.

geçmiş olsun. allah beterinden korusun.

Geçmiş olsun. Sizinki yine iyi sokakta park halinde iken vurmuşlar. Benim aracıma boş arsada park halinde iken vurmuşlardı. Ön çamurluk aynı sizinki gibi hasar almıştı.

Geçmiş olsun ufakta olsa üzücü bir durum :(

tşkler allah beterinden korusun ama eklemeden gecemeyeceğim yahu bu araba bana hiç yaramadı arkadaşlar.

Bu fikrine katılmadan edemeyeceğim. Üçüne beşine bakma bir an evvel bu aracı elinden çıkar kardeşim. Malüm büyüklerimiz zararın neresinden dönülse kardır diye boşuna dememişler.

bendede öyle bir kısa süre polo vardı en son kediyi ezdim sinirden kapısına tekme attım aynen o göcük kapıyla sattım.. toplasan aracı 4 yada 5 ay kullandım..

Geri