paranın bereketi

atomkarinca

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
http://www.sanatsalhaber.com/yazi.asp?id=323
yazı hoşuma gitti benimde okuyana kadar farkında olmadığım bir detaydı paylaşmak istedim

Gerçekten okuduktan sonra farkettiğim bir detay ama üzerinde düşününce bize özgü bir ananenin ortadan kalkması üzücü, ama ben hala alışveriş yaparken bereker vetsin diyen esnafa bereketini gör diye cevap veririm.güzel bir paylaşım tşk.ler

paradan kaldırmadan önceden tarladan kaldırdılar.

hala allah beret versin derim ustamdan kalma ailemden kalma bi alışkanlık..ama müşteriler bereketini gör demez,zok azdır diyen.bide şu dükkana gelip sedec selam diyenlere uyuz oluyorum adam gibi selam versene

+ 99999 tam ben yazıcaktım. tarlada bugday kalmadı ki paradanda kalkabilir. bence kagıt paraların arkasına davos un panoramik resmini yapsınlar:mad:

biz sadece seyrettiğimiz sürece daha neler değişecek kimbilir?

yazı klasik türk paranoyasından doğma komplo teorisi olmuş

buna katılmamak mükün değil...

hala allah beret versin derim ustamdan kalma ailemden kalma bi alışkanlık..ama müşteriler bereketini gör demez,zok azdır diyen.bide şu dükkana gelip sedec selam diyenlere uyuz oluyorum adam gibi selam versene
bide dükkana selam verip girince yüzüne mal mal bakan esnaf var :mad: onlara da ben uyuzum

bereket sembolümüzü parmazıdan, paramızıda cebimizden aldılar ama biz susmaya devam ediyoruz milletcek,herşey yolundaymışcasına yansıtan medya kuruluşlarına da zerre lafım yok..!Atamızı huzur içinde yatırmayanlara yazıklar olsun daha ne diyebilirm ki...

Geri