Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
büyütmeye gerek yok ama bu sitenin OPERATÖRLERİ ve ADMİNLERİ var yazılan yazıları görüyorlardır sanırım...Neden böyle sözlerin üstüne düşmüyorlar...Düşmedikleri için başka yorumlara neden oluyorlar...Hadi bunuda büyütün...
bu sözü düşünmeden yazıdın galiba ne demek gidenler kusurlu bu sitenin en çok sevilen adamı bırakıp gitti...Kim diye sorarsın sanırım cevabını sen bulursun bulamazsan yazarım....lütfen kullandıgınız kelimenin sonuçu nereye gittigine dikkat edelim öyle yazalım....
o lafı bir kişi için dedigini tahmin ediyorum istersen yazayım ama yazdıgınla söyledigin arasında fark var...YAzarken düşünmek gerekir diye düşünüyorum....Nasıl sen çok dikkat ediyorsan ben de öyle dikkat ediyorum...sevilen insanlar zaten efendice gittiler hala anıyoruz saygıyla ama kastım %10 degil %90 dır isterseniz kilitli konuları bulun ve gidenlerin yada gönderilenlerin neden gittiklerini anlayacaksınız
kullandıgım kelimenin başıda sonuda bana aittir nerden getirir nereye götürürüm bilirim siz meraklanmayın
kast ettiginiz iki yada üç kişi var degerli insanlardı evet ama onları kusurlu bulmuyorum ve isimde vermiyorum
herkez haddini ve yerini bilmek zorunda ki ben çok dikkat ederim
o lafı bir kişi için dedigini tahmin ediyorum istersen yazayım ama yazdıgınla söyledigin arasında fark var...YAzarken düşünmek gerekir diye düşünüyorum....Nasıl sen çok dikkat ediyorsan ben de öyle dikkat ediyorum...