Özür dilerim...........

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan corsam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır ben anlatamadım galiba. Sakın yanlış anlamayın. Nasıl olsa fikirlerinizi değiştiremiyeceğim, boşuna mesaj kirliliği yapmayayım diye düşündüm, amacım sizi yermek değil....

ozaman bizleri bizlerden birilerini eleştirirken daha dikkatli olun gerçekten yanlış yorumlarda eleştirilerde bulunuyorsunuz.kendi dediğinizi kendiniz bir başka mesajınızda çürütüyorsunuz...

tamam abicim burdaki konuda kapansın herkesin kalbi kırılıyo ne gereği var demi .. herkes barışsın abi bence

benden yana kapanmıştır bil.artık ismim anılmadıkça cevap yazmam...

Burak lütfen kendine gel,fikir değişmiş olmaz mı?Tam tamına 3-5 dakika evveliyatından söz ediyorsun,insanlar karar değiştirebilir bu süre zarfında,lütfen gel el ele saygı duyalım...:pon: :pon:

fikirler çabuk değişir nedense.ama ben saygımı bozmam tabi abi.elele hep beraber mutlu yarınlara saygılı bir şekilde...:pon:

Sn aga78 yardımcı olun a zaman, şahsınızda konuşmuyorum şimdiye kadar yapılan tek şey laf sokmak, bi allahın kuluda çıkıp Arkadaş burada yenisin attığın mesajlarla tepki alıyorsun dikkat et yada buna benzer bi ikaz yaptımı. Bende dedim herhalde aralarına almak istemiyorlar.......

Sizin 2007 model corsa'nızda 1 ileri ,5 geri vites var galiba...

Vallahi de Billahi de şaka yaptığınızı düşünüyorum !!!

ozaman bizleri bizlerden birilerini eleştirirken daha dikkatli olun gerçekten yanlış yorumlarda eleştirilerde bulunuyorsunuz.kendi dediğinizi kendiniz bir başka mesajınızda çürütüyorsunuz...

benden yana kapanmıştır bil.artık ismim anılmadıkça cevap yazmam...

fikirler çabuk değişir nedense.ama ben saygımı bozmam tabi abi.elele hep beraber mutlu yarınlara saygılı bir şekilde...:pon:

abi seni cok takdir ediyorum davranışdan dolayı:alkis::alkis::alkis::alkis:

"Burak lütfen kendine gel,fikir değişmiş olmaz mı?Tam tamına 3-5 dakika evveliyatından söz ediyorsun,insanlar karar değiştirebilir bu süre zarfında,lütfen gel el ele saygı duyalım"

SN aga78
Al buyur işte, hadi bakalım sen şimdi bu mesajdan ne anlam çıkarsın.....

Bu mesajın ne anlama geldiğini açıklarmısın.......

Bu mesajın ne anlama geldiğini açıklarmısın.......

Hayır açıklamam,Her şey saygı çerçevesinde çünkü.Algılar isteklere göre değişir,kim neyi nasıl algılarsa...Forum kuralları çerçevesinde konuşuluyor her şey,siz en ortada konuşuyordunuz,ama görüyorum ki şu an kurallar çerçevesinin tam köşesindesiniz.Bu arada cevap vermek için yeni bir konu açmayın lütfen...

bana laf söylemek düşmez bi sorununuz warsa yönetimle halledin...

"Burak lütfen kendine gel,fikir değişmiş olmaz mı?Tam tamına 3-5 dakika evveliyatından söz ediyorsun,insanlar karar değiştirebilir bu süre zarfında,lütfen gel el ele saygı duyalım"

SN aga78
Al buyur işte, hadi bakalım sen şimdi bu mesajdan ne anlam çıkarsın.....

ok ben bu kelimryi tasvip etmedim 1ileri 5 geri kelimesini

yanlız sizin bi girişiniz vardıki siteye aman diyim 10 yıllık forum tecrübesi vs vs gibi şeyler ben olsam bu kadar yazı üzerine yönetime rica eder gereksiz tüm konularımı sildirirdim bence konularrı açarken yaptıgınız hatayı düzeltmeniz gerek dogru olmadıgını sizde biliyorsunuz

ben artık bu konulara msj yazmak istemiyorum lütfen benim adımın geçtigi bi yazı olmasın cevap hakkı dogmaması açısından .

Hayır açıklamam,Her şey saygı çerçevesinde çünkü.Algılar isteklere göre değişir,kim neyi nasıl algılarsa...Forum kuralları çerçevesinde konuşuluyor her şey,siz en ortada konuşuyordunuz,ama görüyorum ki şu an kurallar çerçevesinin tam köşesindesiniz.Bu arada cevap vermek için yeni bir konu açmayın lütfen...
..

Eğer bu cümlenin açıklamasını yapmazsan kendi mantığımla fikir yürütücem.

ok ben bu kelimryi tasvip etmedim 1ileri 5 geri kelimesini

yanlız sizin bi girişiniz vardıki siteye aman diyim 10 yıllık forum tecrübesi vs vs gibi şeyler ben olsam bu kadar yazı üzerine yönetime rica eder gereksiz tüm konularımı sildirirdim bence konularrı açarken yaptıgınız hatayı düzeltmeniz gerek dogru olmadıgını sizde biliyorsunuz

ben artık bu konulara msj yazmak istemiyorum lütfen benim adımın geçtigi bi yazı olmasın cevap hakkı dogmaması açısından .

Doğrudur.........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri