Özür dilerim...........

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan corsam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayın barca, Tabiki bende bir opel sahibi olarak ayrılmak istemem, ama arkadaşların tepkileri bence bira ağır oldu yada bana öyle geldi. Biz yaşlılar biraz fazla alıngan oluyor galiba. Beni en çok rahatsız eden Bahattinkaya isimli arkadaşın zor durumda kalması. Tavırlarının benden yana olması dolayısıyla tepki aldı. Bu nedenle ayrılmak istedim. Eğer arkadaşlar bu konuda daha dikkatli olurlarsa mesele yok. Yoksasaygı çerçevesi içinde tartışmalar her yerde olduğu gibi buradada olacak ben doğru bildiğimi yazarım, kabul eden eder, etmeyen etmez. Yani anlayacağınız sorun ben değilim Bahattinkaya isimli arkadaşa tepkiler, neden benim uüzümden zor durumda kalsın. Saygılar.....

ne bahattin kaya sı?benim kendisine tepkim olmadı tepkim sizeydi...

abi tamam yaa valla sonunda kendimi suçlu hissedecem

pek muhterem beyefendi(yaşınızdan dolayı hitap tarzım budur)...
konuları saptırmaktan bahsediyosunuz ama sizin açtığınız konular nedense ya sapıyor yada gereksiz olduğu için kilitleniyor.bu sitede kimsenin size saygısızlık yaptığı yok bilakis siz dewilking isimli üyeye saygısızlık yapıyorsunuz.5aydır bu sitedeyim asla o üyenin kırıcı bir lafını yada saygısızlık içeren bi cümlesini okumadım(isterseniz avukatlık deyin buna ama artık yaptıklarınızdan dolayı doldum...)
sizin bu yaptığınıza lügatta şov denir.sizin bu siteden ayrılma isteğiniz tamamen şahsi bir fikirdir yönetimce neden bir sakıncası olsun hiç düşündünüzmü bunu?böyle bir düşünceniz varsa buraya böyle bir konu açıp şov yapmaktansa yöneticilere özel mesaj yoluyla ayrılmak istediğinizi üyeliğinizin silinmesini istediğini bildirirsiniz.eğer tabi bu isteğinizde gerçekten samimiyseniz...sizin bu siteye devam etmeniz etmemeniz bizi ne ilgilendirir.herkes bireydir kendi kararını kendi alır...

Sn KentucKy, isterseniz söyle yapalım, ben sizin bu masajınıza cevap vermiyeyim sizi daha fazla doldurmamak için, sizde benim mesajlarımı adam yerine koyup okumayın.

işte sorun burda..

Sn KentucKy, isterseniz söyle yapalım, ben sizin bu masajınıza cevap vermiyeyim sizi daha fazla doldurmamak için, sizde benim mesajlarımı adam yerine koyup okumayın.

istediğiniz içinizden geçen cevabı verebilirsiniz.ben doğru bildiğim yerde doğrumu yazarım.kim ne yazarsa yazsın okurum.forum kültürümde okuyabildiğim kadar çok konu okumak ve fikir beyan etmek vardır."saygı sınırları çerçevesinde"...

istediğiniz içinizden geçen cevabı verebilirsiniz.ben doğru bildiğim yerde doğrumu yazarım.kim ne yazarsa yazsın okurum.forum kültürümde okuyabildiğim kadar çok konu okumak ve fikir beyan etmek vardır."saygı sınırları çerçevesinde"...

Hayır ben anlatamadım galiba. Sakın yanlış anlamayın. Nasıl olsa fikirlerinizi değiştiremiyeceğim, boşuna mesaj kirliliği yapmayayım diye düşündüm, amacım sizi yermek değil....

tamam abicim burdaki konuda kapansın herkesin kalbi kırılıyo ne gereği var demi .. herkes barışsın abi bence

Burak lütfen kendine gel,fikir değişmiş olmaz mı?Tam tamına 3-5 dakika evveliyatından söz ediyorsun,insanlar karar değiştirebilir bu süre zarfında,lütfen gel el ele saygı duyalım...:pon: :pon:

işte sorun burda..

Sn aga78 yardımcı olun a zaman, şahsınızda konuşmuyorum şimdiye kadar yapılan tek şey laf sokmak, bi allahın kuluda çıkıp Arkadaş burada yenisin attığın mesajlarla tepki alıyorsun dikkat et yada buna benzer bi ikaz yaptımı. Bende dedim herhalde aralarına almak istemiyorlar.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri