Özelleştirmeye EVET!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dikkat ettiysen ne mutlu Turkum diyene lafini yanlis degerlendirdigimizi soyledim.Yani rahmetli Ataturk'un eger Turk sen ne mutlu sana, yan gelip yatabilirsin demek istedigini hic sanmiyorum. Ayrica Ataturk un en buyuk hedefinin tabulari yikmak oldugunu dusunursek, soyledigi sozlerin tabu olmasini istediginide dusunmuyorum ki; bu tamamen ayri bir konu... Benim inancim, maalesefki bizi biz yapan, kendimizle gurur duyabilecegimiz yanlarin yozlasmasina, yok olmasina goz yummusuz. Elimizde gercekten kendimizle gurur duyabilecegimiz cok az deger kalmis... Dahada kotusu gercekle yuzlesmeye korkuyoruz.... En basit orneklerinden : Temiligimizle ovunuruz, Avrupaya temizligi biz ogrettik deriz, sokaklarimiz pislikten gecilmez, otobuslere kokudan girilmez..... Tibbin, bilimin onculugunu Osmanli yapmistir diye ovunuruz; universiteye gideni ortaokul diplomamizla " Tahsil cahilligi alir, esseklik baki kalir " diye, "Ulan basimiza entelmi oldun" diye elistiririz... Kafamiz cok calisiyor, biz cok uyanigiz zannederiz; turisti kaziklayip, kacirtip en buyuk gelir kaynagimizi baltalariz..... Arkadaslik, dosluk deriz,Turk e Turk ten baska dost yoktur deriz, baskasinin mahallesinden kafayi kaldirarak gecmekten korkariz....... KAHVE KOSELERINDEN MEMLEKET YONETIRIZ,SONRA BILINCSIZ OY KULLANILIYOR deriz.... vs.vs.
Lafi getirecegim yer, biz bu hatalarimizi gormedikce, cahil halimizle kendimizi yere goge koyamadikca icimizden kafayi kullanip hepimize semer vuranlar cikacaktir.....

Ne zamanki bir Ingiliz, Bir Amerikali vs. vs. bize" Ya sana ne kadar imreniyorum, Keske bende Turkiye de yasasaydim" dedigi gun, iste o zaman " Ne mutlu Turk'um diyene" diyerek kendimizle gurur duyabiliriz.....

Eger "madem cok biliyorsun, sen kendi adina ne yaptin "diye sorarsan, hayatimda kahveye gitmedim, futbol oynamadim.vs.vs.... Hayatim egitimimle,kariyerimle gecti..... Bugunde bu sayede altimda calisan 400 tane Rus'un bir Turk ten emir almasini sagliyorum. Her bir ferdimizin 300-400 tane Rus'a, Alman'a Ingilize vs. sozumuzu gecirebildigi gun, rahmetli Ataturk yerinde rahat yatar.... Ama simdilik vakit, semer vurulma vakti ......
e yine söylüyorum dediğim gibi haklısın kardeşim maalesef hem de cok haklısın karıyerıne gelınce ALLAH daha ziyade etsin cok memnun oldum pozısyonundan işte sen kendı adına bu bılınc ve statü ile NE MUTLU TÜRKÜM diyebilirsin yanılıyor muyum yavaş yavaş da MİLLET olarak diyeceğimizden de eminim herşey zamanla düzelecek,düzelmeli...

Kaan abi sana kayılıyorum..Hayatımız kendimizi övmekle dünyanında bizi övmesini beklemekle geçiyor..Hemde hiç çaba göstermeden..Sanıyoruzki dünyanın en stratejik ülkesiyiz..Dünyada bizi ele geçirmeyi kendine ilke edinmiş en az 3-5 ülkenin varlığına inanıyoruz..Bütün dünayanın bize karşı bazı planlar içinde olduğunu aslında tüm dünyanın gözünün bizim toprakalrımızda olduğunu sanıyoruz..Artık silkinip kendimize gelmenin vakti geldide geçiyor..Şöyle sağlam bir tokatla ayılmamız gerekiyor tatlı uykudan..İnşallah çok geç olmaz..

e yine söylüyorum dediğim gibi haklısın kardeşim maalesef hem de cok haklısın karıyerıne gelınce ALLAH daha ziyade etsin cok memnun oldum pozısyonundan işte sen kendı adına bu bılınc ve statü ile NE MUTLU TÜRKÜM diyebilirsin yanılıyor muyum yavaş yavaş da MİLLET olarak diyeceğimizden de eminim herşey zamanla düzelecek,düzelmeli...

Sizin kadar olayin icinde degilim, internetten gazetelerde gordugum, televizyonda seyrettigim kadariyla Turkiye yi takip edebiliyorum ama buradan gorunen hicte ic acici degil..... Ataturk ulkeyi kurtardi, cunku halk bunu istiyordu,bu olaya odaklanmisti,ileriye bakiyordu, kisisel cikar kavgalari yoktu..... Simdiki durum ise cok vahim. Kurulanlar yikilmak isteniyor.... Universitelerde egitimdeki ilerlemeler yerine, basortusu konusuluyor.... Birlik olmak yerine, Kurt-Turk diye kutuplasiyoruz. Ingilizler tarihlerinden ders alip ingiliz oyunlarinda eski hatalarini tekrarlamamakla ugrasirken, biz ayni oyunlara gelip duruyoruz.....Ve maalesef birsey yapamiyoruz.... Yani zamanla duzelecek derken, yutkunuyorum... :(

Kaan abi sana kayılıyorum..Hayatımız kendimizi övmekle dünyanında bizi övmesini beklemekle geçiyor..Hemde hiç çaba göstermeden..Sanıyoruzki dünyanın en stratejik ülkesiyiz..Dünyada bizi ele geçirmeyi kendine ilke edinmiş en az 3-5 ülkenin varlığına inanıyoruz..Bütün dünayanın bize karşı bazı planlar içinde olduğunu aslında tüm dünyanın gözünün bizim toprakalrımızda olduğunu sanıyoruz..Artık silkinip kendimize gelmenin vakti geldide geçiyor..Şöyle sağlam bir tokatla ayılmamız gerekiyor tatlı uykudan..İnşallah çok geç olmaz..

O kadar komikki bizi ele gecirmeyi istediklerine inanmak :) Ele gecirse, bizden sorumlu olacak. Ayni bugun Amerikanin durumu gibi.... Iraktan cikmak isteselerde cikamiyorlar artik. Irak sirtlarina kambur oldu.... Kimse bizi ele gecirmek istemiyor.... Bizi somurmek istiyorlar..... Somuruyorlarda ! Biz yazin Antalya da Rus kizlarini "GOTURURKEN", Rusya Turkiye'ye bir gaz satiyor, kadin erkek demeden topmuzu "GOTURUYOR". Almanya desen ayni, ingiltere, amerika ayni...... Biz onlara somurulecek,kullanilacak kisiler olarak lazimiz... Eger icimize fitne sokuyorlarsa bu bizi ele gecirmek istediklerinden degil, devamli kanimiza eroin verir gibi bizi yari baygin tutup, tuyumuzun diklenmemesini istediklerinden.... Durust olalim.... Biz daha 3-5 tane cabulcu PKK ile basedemiyor durumdayken, uzulerek soyluyorumki, bir Amerika, bir ingiltere eger isterse saniyorum.......... Yazmaya elim varmiyor....

bu bir uzun vadede yok oluş !

arkadaşlar plan belli oyun belli biz hiç birşeyi degiştiremeyiz ancak yavaşlatırız başta ab diyen gelenler gündem üstüne gündem yaratıp TÜRK milletinin karşı çıkacagı herşeyi el altından yaptılar sattlar ve anlaştılar

ab gündemi terör gündemi olmadı türban ve daha niceleri özelleştirme evimizin bir bölümünün gitmesi demek zarar eden iş olmaz kasıtlı zarar ettirip zarar ediyordu efem diyip peşkeş le satın sonra bu kadar para aldık diyin sattıgınız yer 1 yılda kara geçmeye başlasın ohh ne ala böyle olmaz
denetle egit ve izle o zaman bak bakalım zarar ediyormu aslında sebeb yine biz Türk insanı yani yan gelip yatmaya alıştırılmış olanlar

sonra vatan millet sakaryacı olanlar yani ..

ama kesin ve net söylüyorum bu yönetim deseki muharrem sana şu kurumu hiybe ediyorum almam bunların bi ALLAH BİRDİR dedigine güvenirim sabah başlıyor gece uyuyana kadar her adımda küfür ediyorum eşiginde beşigine

Son düzenleme:
fatih onu sanıyoruz bunu sanıyoruz dıyorsun ama 20 yıldır ulkene musallat edılmıs bır problemle ugrasıyorsun adını zıkretmeyecegım adı batsın bunu kımler bunca yıldır desteklıyor,basımıza musallat edenler kımler sence amerıka,fransa,almanya,yunanıstan... ve bırkac avrupa ulkesı daha ulkenın uzerınde dönen dolapları gormek ıcın ılle de unıversıteye gıtmek sart degıl evet dunyanın en stratejık bolgesındesın belkı farkında degılsındır bır de ben hatırlatayım, amerıka elındekı enerjı rezervlerını tuketmıs ortadoguya goz dıkmıs ortadoguya ve yakında tum dunyaya sadece ulkene degıl burası bakir bır cografya tüm yeraltı zengınlıklerı saklı ve ıslenmeye hazır duruyor ulkende petrol yokmu da cıkaramıyorsun yoksa bırılerı ızın vermıyor dıye mı ? cıkarılmıyor,ulkende bor yok mu da cıkaramıyorsun bu lıste uzar da gıder
amerıka rejımını begenmıyorum, halkına ozgurluk getırecegım bahanesı ıle dunyada mılyonlarca ınsanın olumune neden olmus sen kımsın kardesım mılletın rejımı senı mı gerdı demezler mı adama,rusyayı kım nasıl yıktı sanıyorsun dunyadakı 2 super gucten bırını neyse bu konuların yerı burası degıl zaten fazla da karıstırmamak lazım.

O kadar komikki bizi ele gecirmeyi istediklerine inanmak :) Ele gecirse, bizden sorumlu olacak. Ayni bugun Amerikanin durumu gibi.... Iraktan cikmak isteselerde cikamiyorlar artik. Irak sirtlarina kambur oldu.... Kimse bizi ele gecirmek istemiyor.... Bizi somurmek istiyorlar..... Somuruyorlarda ! Biz yazin Antalya da Rus kizlarini "GOTURURKEN", Rusya Turkiye'ye bir gaz satiyor, kadin erkek demeden topmuzu "GOTURUYOR". Almanya desen ayni, ingiltere, amerika ayni...... Biz onlara somurulecek,kullanilacak kisiler olarak lazimiz... Eger icimize fitne sokuyorlarsa bu bizi ele gecirmek istediklerinden degil, devamli kanimiza eroin verir gibi bizi yari baygin tutup, tuyumuzun diklenmemesini istediklerinden.... Durust olalim.... Biz daha 3-5 tane cabulcu PKK ile basedemiyor durumdayken, uzulerek soyluyorumki, bir Amerika, bir ingiltere eger isterse saniyorum.......... Yazmaya elim varmiyor....
ele gecırmıs gecırecegı kadar zaten senın de bahsettıgın uzere bıryerı ele gecırmek ılla oraya bayragını dıkmekle olmaz bunu bın tane yolu var ve hepsını de ulkemızde uyguluyorlar yanı senın bahsettıklerını Kaan ıste bundan ıyı ele gecırme mı olur?!

fatih onu sanıyoruz bunu sanıyoruz dıyorsun ama 20 yıldır ulkene musallat edılmıs bır problemle ugrasıyorsun adını zıkretmeyecegım adı batsın bunu kımler bunca yıldır desteklıyor,basımıza musallat edenler kımler sence amerıka,fransa,almanya,yunanıstan... ve bırkac avrupa ulkesı daha ulkenın uzerınde dönen dolapları gormek ıcın ılle de unıversıteye gıtmek sart degıl evet dunyanın en stratejık bolgesındesın belkı farkında degılsındır bır de ben hatırlatayım, amerıka elındekı enerjı rezervlerını tuketmıs ortadoguya goz dıkmıs ortadoguya ve yakında tum dunyaya sadece ulkene degıl burası bakir bır cografya tüm yeraltı zengınlıklerı saklı ve ıslenmeye hazır duruyor ulkende petrol yokmu da cıkaramıyorsun yoksa bırılerı ızın vermıyor dıye mı ? cıkarılmıyor,ulkende bor yok mu da cıkaramıyorsun bu lıste uzar da gıder
amerıka rejımını begenmıyorum, halkına ozgurluk getırecegım bahanesı ıle dunyada mılyonlarca ınsanın olumune neden olmus sen kımsın kardesım mılletın rejımı senı mı gerdı demezler mı adama,rusyayı kım nasıl yıktı sanıyorsun dunyadakı 2 super gucten bırını neyse bu konuların yerı burası degıl zaten fazla da karıstırmamak lazım.

Cengiz abi,İspanya'da eta İrlanda'da İra olsun dünyanın bir çok büyük veya küçük devletlerinin başı zaten bu tür terör örgütleriyle belada..Dünyada birtek bizim bir terör örgütüyle başımız belada değil..Dünyanın en fazla petrol rezervine sahip ülke kanada olmasına rağmen amerikanın elindeki enerji rezervlerini tükettiğini düşünmek yanlış geliyor açıkçası..Irak'a yine petrol için ama petrolü tükendiği için değil belkide dünyada petrolde tek söz sahibi yada petrola hakim güç olmak istediği için olabilir..İkiside zaten insanlık dışı..Cengiz abi amerikanın zaten ne mal olduğu belli..Bunu birbirimize tekrar tekrar anlatmaya gerek yok sanırım..Benim anlatmaya çalıştığım olay birazda bizim kendi durumumuzla ilgiliydi..Yani bir uykuda olduğumuz apaçık..

Fatih zaten uyuya uyuya bu hale gelmedık mı degerlı kardesım hepımız haklıyız da alacagımız yok maalesef bakalım ALLAH sonumuzu hayretsin.

İyi Uykular TÜRKİYE...

Geri