Merhaba Forumdaşlar,
Bende dahil olmak üzere fanatik Opel'ciyiz biz galiba. Sizce doğru mu yapıyoruz? O kadar kronik sorunlara rağmen, Opel'e toz kondurmamak .
Ben kendimden bahsedeyim. 2002 den beri Opel kullanıcısıyım. İlk Astra F, sonra "0" km Astra H, ve şimdi de Astra J. Arada sadece 1 yıllığına bir polo sahibi oldum. Onun harici hep Opel. Sanki bundan sonra da alsam yine Astra K yada İnsignia gibi. Bilemedim.
Çok mu fazla Opel'ciyiz?
Bütçemize göre en dolu, konforlu ve performanslı aracı almaya çalıştığımız için Opel'den vazgeçemiyoruz
2006'da G kasa Astra Classic II ile başladı serüvenimiz; yeri geldi o araba 1 aylıkken zincir kopardı sandık motor yedi, yeri geldi kaza sebepli 1 aydan fazla serviste yattı ama nedense ilk sıfır aracımız olması sebebiyle bir türlü koparamadık bağımızı, halen de karşılaşırım sattığımız amca ile 72 binde 2010'da verdiğimiz araba şimdi 130 küsür bindeymiş tertemiz de bakıyor gözüm arkada değil eğer olur da ileride fazladan araç koyabileceğim bir kapalı garajım olursa ilk işim bu aracı geri satın almak olacak çünkü şimdi kullandığım hiç bir arabadan ondaki zevki tadı alamıyorum...
Ardından 2014 yılında sıfır aldığımız H kasa Astra Classic III ile sahalara geri dönüş yaptık

Peşinden de 2014 sonunda 1.3 CDTi Corsamız geldi gitti ve artık sedan satışlarını ilk sıradan alan SUV modeller meşhur olunca 2017'de sıfır 1.6 Mokka X aracımız girdi, peşinden 2018 sonunda 1.6 Astra Sedan ile yola devam ediyor, aile büyüklerimiz kullanıyor şu anda ve çok memnunlar..
Opel maceramız şimdilik bu kadar, ihtiyaçlarımızı göz önünde bulundurarak yeni markalara da geçiş yaptık.. Araya giren farklı marka araçlarımız da oldu ve olmaya devam ediyor... En son geçen hafta 4x4 araç ihtiyacımız olduğundan sıfır Duster araç aldık ve 3 günün sonunda ilk izlenimlerim araca ve markaya karşı olan ön yargılarımı tamamen ama tamamen yıkan cinsten

Yeni araçlarımın konularını ve incelemelerini de yakın zamanda sizlerle paylaşmaya çalışacağım..
Sonuç olarak Opel'in marka olarak yeri bende her zaman farklıdır, umarım ileriki dönemlerde de (eski modelleri ile aynı ruhta olamasa da) yeni modelleri ile birlikte tekrar yollarımız kesişir...