Özel Plaka'nın Hayatımızdaki Etkileri :D

bence o birazda arabadan kaynaklanıor çünkü bizim vectra c-2 hem kendi siyah hemde camları fakat 1 kere bile çevrilmdi 6 ay kadar ön plakayı takmadan kullandık yine çevirmediler hemde ön cama flnda plaka koymadık plaka 01 km 883 dü gerçi km özel aldık ve burda km nin anlamıda vardır ondanmıdır bilemiyorum fakat özel plaka gerçektende bazı yerlerde işe yarıyabiliyor ;) Ayrıca burda birçok makam arabasıda vectra olduğu için yıtrıyoruz snrm :D:D

22122007197ra1eg9.jpg

jfgk4.jpg

Son düzenleme:
İstanbul'da özel plaka ve özel otomobiller pek işe yaramıyor artık.Hatırlı insanların bile ehliyetlerini göz kırpmadan alan,son derece lüx araçları acımadan çekiciye yükleyen polislerle dolu İstanbul ;)

ozaman iyiki adanada yaşıyoruz :D:D

İstanbul'da özel plaka ve özel otomobiller pek işe yaramıyor artık.Hatırlı insanların bile ehliyetlerini göz kırpmadan alan,son derece lüx araçları acımadan çekiciye yükleyen polislerle dolu İstanbul ;)

gecen yunuslar sırf 6 metre uzunluğundaki siyah mercedes ve bmw leri cevirip arabaya yaslayaraktan arama yapıyolardı:D:D:D

bura istanbul diğer memleketlere benzemezzz:D:D:D

nefes almak bile yürek ister alana helal alamayana zeval....:cool:

aksine ben iyi ki istanbuldayım...ayrıcalık tanınmasındansa çevrilmeye razıyım

Benim Plaka da çok özel........

06 FYY 41...

FYY = Ferrari'nin Yandan Yemişi...

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

ben de özel seçip aldım ancak dışardaki insanlar için değil eşim ve kendim için.. :)

MCN = Melih ÇıNar 64 te okul numaramın son 2 rakamı :)

arkadaşın bmw si var plaka 07 nnn 07

Geri