arkdslar sizinde bildiğiniz gibi özel plaka yani tek harfli yada aynı numara ile başlayıp aynı numara ile biten plakalarda durumlar biraz daha farklı olmaktadır.
atık bunun adına caka satmakmı derler fiyaka yapmakmı derler yoksa etiket yapıştırmak mı derler bilemem ama işe yaradığı kesin. benim amcamda 97 model e200 merso war. amcamın adı da hakan
adam artık trafikten polislerden vb. durumlardan sıkılmış bastırmış parayı almıştı böle bir palaka (06 hkn 06) idi... polis noktalarında herkesi çektiklerinde bazen amcamın geçmesine müsade ediyorlardı. bunun dışında özel ünilere falan girerkende sıkıntı olmuordu. hatta arkadaşımın babasında buna benzer bir plaka vardı trafikte farkında bile olmadan bi ayrıcalığa sahip oluordu... gerçektende bi mekana bile girerken size karşı yapılan hal ver hareketler hemen şekil değiştirior...
paylaşmak istedim belki siz de buna benzer olaylarla karşılaşmışsınızdır

adam artık trafikten polislerden vb. durumlardan sıkılmış bastırmış parayı almıştı böle bir palaka (06 hkn 06) idi... polis noktalarında herkesi çektiklerinde bazen amcamın geçmesine müsade ediyorlardı. bunun dışında özel ünilere falan girerkende sıkıntı olmuordu. hatta arkadaşımın babasında buna benzer bir plaka vardı trafikte farkında bile olmadan bi ayrıcalığa sahip oluordu... gerçektende bi mekana bile girerken size karşı yapılan hal ver hareketler hemen şekil değiştirior...

paylaşmak istedim belki siz de buna benzer olaylarla karşılaşmışsınızdır