Özel Plaka'nın Hayatımızdaki Etkileri :D

3 gün içerisinde fatih alışveriş merkezinin içinde bulundun mu safa?

hayır :D sn beni biriyle karıştıyırosun sürekli ama hayırlısı..

Benim bundan önceki plaka kendime özeldi. 06 AC Arda Çağlar. Oğlumun adı. Ama pek işe yaramıyordu.
Şimdiki plaka 06 GJS 50. Nevşehirde ikamet ettiğimi de düşünürsek burada bayağı işe yarıyor. Küçük yer olması dolayısıyla (06 - 50 bir araya gelmesi zor bir kombinasyon). Büyük şehirlerde yaşayan arkadaşlara komik gelebilir ancak polislerin çekindiklerine bizzat şahit oldum. Bu arada aracım opel corsa b GLS. Keşke GLS 50 bulabilseydim.

bence hepsi buoş bunun yanında

dsc00016vl6.jpg

üste para verseler takmam:hıh::D

plakanın özel olmasından ziyade içindeki şahsiyetin ne kadar özle olduğu önemli istanbuldaki poliser için bence. şöyle takım elbiseli, bıyıkları aşşaa doğru kıvrık abileri pek durdurmazlar... bize gelince forsları artıyo

bilkentte gidiorum orda isiklarda durdum mendilci bebeler geldi..
ceyhun abi nasilsin dedi..
agzim acik kaldii.. hic plaka aklima gelmedi..
nerden tanion beni dedim.. ben tanirim mendil alsana soyleyim dedi..
aldim plakadan dedii :)
cok rezil hiseetim kendimi :)))

Benım plakada cok ozel :D 06 PC 258 58 de sıwas :D Amacım Annem we Babamım bas harflerını almakda ama CP dıe bos olan PC mıs :D arkadaslar dılıne dustuk :D

dostum ben dıorum yaa
benim plaka 06 GEG 21 polis sislerden yakaladı hatta jandarmaydı :D

GEG'misin sen aslanım dedı :D yıkıldım ....

dostum ben dıorum yaa
benim plaka 06 GEG 21 polis sislerden yakaladı hatta jandarmaydı :D

GEG'misin sen aslanım dedı :D yıkıldım ....

ne ceza kesti peki ?

dsc00016vl6.jpg
[/quote]

Plakası: 34FB1907 Markası: BENTLEY Modeli: 2008 Sahip Belge Tarihi: 06.08.2008 Tescil Birimi: BAĞCILAR Renk 1: SİYAH Renk 2: - Cinsi: OTOMOBİL Çalıntı Mı: HAYIR Hak Mahrumiyeti: VAR Hak MahrumiyetiMakam/Kurum
REHİNLİ (R)ING BANK A.Ş HADIMKÖY DEN

KIMIN ACABA BU ARAC SAHIBI COK OZEL OLSA GEREK FENERBAHCEDE YONETICI MI DESEM NE

ne bentleyi , ferrari araç

Geri