Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadasım var plaka alım satım sigorta işiyle ugrasıyor ankarada can,cem 3-3,5 bin ytl,bjk vardı gecen 7 bin ytl ye vermediler.06 fb 907 vardı arkadaslarda zamanında iyi para dökmüşlerdi almak için. Bence plakaya özel olarak isim yazdırmak biraz görgüsüzlük olarak görüyorum bedava verseler yazdırmam.
Arkadasım var plaka alım satım sigorta işiyle ugrasıyor ankarada can,cem 3-3,5 bin ytl,bjk vardı gecen 7 bin ytl ye vermediler.06 fb 907 vardı arkadaslarda zamanında iyi para dökmüşlerdi almak için. Bence plakaya özel olarak isim yazdırmak biraz görgüsüzlük olarak görüyorum bedava verseler yazdırmam.
Bende daha önce reno varken plakam 45 M idi.Bunu aldığımda yine M veya MD almak istedim (Murat DELLAL).Ama nasip olmadı.Sırada U serisi var dediler.İşlemleri de kendim yürüttüğüm için okul da var tabi uğraşmak istemedim daha fazla ve E oldu.Bi dahaki sefere inşallah ...
Geçen sene o sıralarda (Aralık) E serisini veriyolardı ama şimdi bilemicem,ama geçenlerde komşu aldı bi şahin ona da D serisi vermişler anlamdım ki;senin T- dimi ? Turgutlu
evet t serisi benimkileraslında t biteli çok oldu n+4 rakam verildi o da bitti za+4 rakam başladı..za+4 rakam aynı alacaktım ama t serisi daha hoş duruyor diye fazla da beklemeden aldım bunu.